3 IZB. Rodinný Dom, 605 m2, Jacovce, okr. Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Jacovce
92 m²
605 m²
1
3
áno
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2101x zobrazená v zozname / 130x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

REGAL Reality ponúka na predaj jednopodlažný 3-izbový rodinný dom v obci Jacovce, okr. Topoľčany. Rodinný dom má zastavanú plochu 92 m2 a je postavený na pozemku o rozlohe 605 m2. Dom bol postavený v 60. Rokoch. Dispozícia: Na vyvýšenom prízemí sa nachádza chodba , obývačka, spálňa, detská izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a wc. Na pozemku sa nachádza garáž s dielňou.

Ohrev teplej vody je zabezpečené elektrickým boilerom a kúrenie je zabezpečené gamatkami. Inžinierske siete: obecný vodovod, studňa, elektrika, plyn, žumpa, prípojka na kanalizáciu. Dom sa predáva bez nábytku a zariadenia. Ak hľadáte rodinný dom v obci Jacovce, rád si s Vami dohodnem stretnutie. Bližšie informácie a obhliadka : Ing. Andrej Jarošinec, tel.: , email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku605 m²
Zastavaná plocha92 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Garážáno

Vaše hodnotenie ponuky