3 izbové byty POSCHODIE Ekoosada Veľké Úľany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Veľké Úľany
Ulica.: Veľké Úľany
104.8 m²
1
1
3
holopriestor
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
144.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21996x zobrazená v zozname / 522x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt nachádzajúci sa na poschodí bytového domu so vzhľadom rodinného domu v obci Veľké Úľany - EKOOSADA v 6-7 etape výstavby.

Byt má nasledovnú dispozíciu: vlastné schodisko, vstupná chodba, obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou (s výstupom na terasu -17,5 m2), spálňa s balkónom, detská izba, kúpeľňa, samostatné WC. Úžitková plocha bytu je 104,80 m2.

Uvádzaná cena 144.999€ je za 3-izbový holobyt na poschodí. V cene holobytu je zahrnutý videovrátnik, vlastný bojler, zámková dlažba, elektrické podlahové kúrenie s dotykovými termostatmi v každej izbe, sadrokartónový strop, prípojka optického internetu, prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák, predpríprava na elektrické ovládanie brány, predpríprava na alarm, predpríprava na klimatizáciu a fotovoltaické panely.

Ponúkame tiež možnosť vybavenia bytu do štandardu, ktorý obsahuje kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami, biela maľovka, zásuvky, vypínače a štandardizovaná kuchynská linka podľa vlastného výberu. Cena za byt v štandardnom vybavení je 152.999€.

Súčasťou ponuky sú dve parkovacie miesta, terasa, vlastná predzáhradka, vlastná záhrada.

Začiatok výstavby 5/2024, byty sú v súčasnosti vo výstavbe, predpokladaný termín kolaudácie 1/2025.

Energetický certifikát triedy A0.



Ekoosada je novovybudovaná moderná obytná zóna rodinných domov v obci Veľké Úľany, nájsť tu možno tenisové kurty, kaviareň, čerpaciu stanicu s reštauračnými službami. Priamo v obci sú potraviny, obchody i služby. V blízkosti obce je golfové ihrisko, prírodné kúpalisko so službami a možnosťou potápania. Obec Veľké Úľany je vzdialená 35 km od Bratislavy, Sládkovičovo 6 km, Galanta 11 km.

Pripojené fotografie sú z dispozične totožného vzorového bytu z predošlej etapy pre ilustráciu, posledné 3 fotografie zobrazujú aktuálny stav v 6 a 7 etape výstavby.

Ak Vás táto ponuka zaujala, prípadne máte doplňujúce otázky ohľadom nehnuteľnosti alebo možností financovania, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha104.8 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky