3 izbový byt Fončorda - 65m2 za 138.000€

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Družby
65 m²
4
4
3
pôvodný
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
138.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3458x zobrazená v zozname / 190x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Fončorda v Banskej Bystrici, na ulici Družby.
Pôvodný zachovalý byt o veľkosti 65m2 na 4/4 poschodí s plánovanou a schvalenou vstavbou nových výťahov v bytovom dome, tým pádom bude byt po dokončení vstavby výťahov bezbariérový. V bytovom dome už sú nové stúpačkové rozvody.
V byte sú v izbách drevené parkety, v ostatných miestnostiach je linoleum, jadro umakartové (možná malá úprava dispozície). Okná sú novšie plastové.
Dispozícia: vstupná chodba, v nej samostatné WC a kúpeľňa, vstup do izby, kuchyne, obývacej izby s balkónom a spálne.
Byt je orientovaný na západ. Na prízemí je k bytu prislúchajúca pivnica.
Bytový dom je zateplený, nová rekonštrukcia strechy, pri dome je detské ihrisko, parkovisko, v priamej blízkosti obchod a všetky ostatné služby, škola, škôlka...
Predpokladané náklady do bytového fondu pre tri osoby cca 120€ plus elektrina a plyn podľa spotreby.
Byt je aktuálne obývaný, treba rátať s odovzdaním do dvoch mesiacov od kúpy.
Ako pôvodný byt je vhodný pre ľudí, ktorí uprednostňujú aj možnosť prerobiť si byt podľa vlastných predstáv, ale je v dobrom stave aj k okamžitému bývaniu.
Poskytujem kompletný realitný a právny servis, vrátane katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
V prípade potreby financovania kúpy tejto nehnuteľnosti cez hypotekárny úver naši certifikovaní hypotekárni špecialisti, zabezpečujú služby finančného sprostredkovania v rámci komplexného predaja, zastúpené všetky banky.

Bližšie informácie a obhliadka na tel .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky