3 izbový byt s veľkou záhradou 132 m2, 2 parkovacie miesta, Stupava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Pastierska
94.88 m²
2
3
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1505x zobrazená v zozname / 190x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka na predaj čiastočne zariadený úplne nový 3 izbový byt v rodinnom dome s veľkou záhradou 132 m2 a 2 vonkajšími parkovacími miestami na Pastierskej ulici v Stupave. V rodinnom dome sú tri bytové jednotky. Byt sa nachádza v tichej lokalite, v zástavbe rodinných domov.

Dispozícia:


Byt je veľmi dobré dispozične riešený. Pozostáva z dvoch podlaží. Prvé podlažie tvorí denná časť, ktorá pozostáva zo vstupenej chodby, samostatného WC, technickej miestnosti, obývacej izby spojenej s kuchyňou, krásnej predzáhradky s terasou, na ktorú je prístup z obývacej izby. Druhé podlažie pozostáva zo schodiska, chodby, technickej miestnosti, kúpeľne spojenej s WC, priestrannej spálne so šatníkom a detskej izby. Celková úžitková plocha bytu je 94,88 m2, záhrada je o výmere 132 m2. Zastavaná plocha je 64 m2. K bytu prislúchajú dve vonkajšie parkovacie miesta vo výlučnom vlastníctve. Byt je orientovaný na juhovýchod.

Štandard:


Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená: vchodové bezpečnostné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom, laminatové podlahy, kuchynska linka so vstávanými spotrebičmi, obklady, dlažby, sanita, všetky vstavané komody a skrine. Byt ma samostatný plynový kotol so zásobníkom na TUV. V celom byte je podlahové kúrenie. V cene bytu sú k dispozícií dve vonkajšie parkovacie miesta, ktoré sú situované pred rodinným domom. Náklady spojené s bytom sú elektrika: 37€, plyn: 35€, vodné/stočné: 13€, TV/internet: 30€, spolu: ....€/mesiac.

Lokalita:


Rodinný dom je situovaný v západnej časti mesta Stupava. Stupava je najbližšie situované mesto pri Bratislave. Do mestských častí Záhorská Bystrica a Devínska Nová Ves je to len na skok a do centra mesta je to zhruba 15 km. Z hľadiska dopravnej dostupnosti patrí cestný ťah smerom do Bratislavy medzi najlepšie riešené a aj preto patrí táto lokalita medzi najvyhľadávanejšie. Výhodou mesta je kompletná občianska vybavenosť. V meste sa nachádza základná škola, materská škola, umelecká škola, zdravotné stredisko (ambulancie – pre deti a dorast, pre dospelých, interné, neurológia, očná, zubár,...), lekáreň, potraviny Billa, Bala), drogérie (DM, 101), pošta, banky (SLSP, Tatra Banka, VÚB), kaviarne, reštaurácie, módne butiky a ostatné služby.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha222 m²
Úžitková plocha94.88 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky