3 izbový byt v pôvodnom stave vo vyhľadávanej lokalite, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Inovecká
74 m²
12
2
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
119.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11692x zobrazená v zozname / 618x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj 3 izbový byt v panelovom bytovom dome na ulici Inovecká, Trenčín. Byt o celkovej výmere 74 m2 je v pôvodnom, ale veľmi dobre udržiavanom stave a ponúka skvelé možnosti na prerobenie podľa vlastných predstáv. Je to tak ideálna voľba nielen ako vaše nové bývanie, ale aj ako investícia. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s množstvom úložného priestoru, umakartového WC a kúpelne s vaňou, troch izieb a kuchyne s veľkým jedálenským priestorom. V byte sú v dvoch izbách plávajúce podlahy (pod nimi sú pôvodné parkety). V obývacej izbe sú pôvodné parkety a vstupné dvere sú bezpečnostné. V byte bola vymenená rozvodová skrinka. Byt má plastové okná, balkón, pivnicou (3 m2) a k dipozícii je kočíkáreň/bicykláreň. Okrem zateplenia sa v bytovom dome menili vodovodné a kanalizačné rozvody, výmena výťahov, vchodových dverí a signalizačného systému automatického vrátnika. V bytovom dome bola v roku 2023 okrem výmeny vchodových dverí a zvončekov vykonaná montáž elektronických meračov tepla VIPA a rekonštrukcia elektroinštalácie.

Predpis platieb do SBD je 180EUR (1 osoba).



V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V pešej vzialenosti do 5 minút sú potraviny, v tesnej blízkosti sú MHD zástavky, nemocnica, trhovisko, zdravotné centrum, poliklinika, obchody, základná a materská škola, daňový úrad, sociálna poisťovňa, bankové pobočky, atď. Do centra mesta je to 1 km. V blízkosti sú tiež rôzne reštaurácie, kaviarne, športové centrá, detské ihriská, golfový areál a hrádza, tiahnuca sa popri rieke Váh, vhodná na prechádzky, beh či bicyklovanie.
Parkovanie okolo domu je bezproblémové - je regulované, platené. Možnosť zakúpenia rezidenčnej, celoročnej parkovacej karty.

Tento byt je skvelou investičnou príležitosťou alebo ideálnym štartovacím bývaním. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si domov podľa vlastných predstáv v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Trenčína.

Link na 3D obhliadku bytu: https://my.matterport.com/models/59yAwyDggv9?section=media

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie2
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky