3-izbový dom na predaj, Vráble - Dyčka, pozemok 453 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Dyčka
90 m²
453 m²
1
3
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom
179.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4754x zobrazená v zozname / 317x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

Bývajte už túto jeseň vo svojom vysnívanom dome.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa predáme rodinný dom vo Vrábľoch, mestská časť Dyčka, okres Nitra.

Moderný bungalov po rozsiahlej rekonštrukcii a prestavbe má výborné dispozičné riešenie –vstupná chodba s priestorom na šatníkovú skriňu, 2x neprechodná priestranná izba, kúpeľňa, WC. No a srdcom domu je otvorený presvetlený veľkopriestor kuchyne spojenej s obývacou izbou so zvýšeným stropom. Výhodou je príručná špajza priamo vedľa kuchyne. Z obývacej izby je prístupná terasa orientovaná na východ.

Prízemný dom predávaný v stave holodom je postavený z tehly hrúbky 30cm, zateplený 15cm polystyrénom a styrodurom. Strop je zateplený tepelnoizolačnou striekanou penou hrúbky 30 cm. Strešná krytina je plech. Okná sú plastové Gaelan 3-sklo. Vykurovanie je podlahové -elektrické vykurovacie fólie, pre každú izbu samostatný vykurovací okruh. Zaujímavým a efektným prvkom je renovovaný pôvodný drevený strop v kuchyni a použitie renovovaných pôvodných strešných trámov v obývacej časti domu.
Dom bude napojený na nové prípojky inžinierských sietí elektrika, obecná voda a verejná kanalizácia.

Ideálna pokojná lokalita pre spokojné bývanie, dom stojí v ,,slepej,, ulici. Pozemok má obdĺžnikový tvar cca 15x31 m. Celková rozloha rovinatého čiastočne oploteného pozemku je 453 m2.

Parkovanie pri tomto dome nie je žiadny problém. Terasu a časť dvora pokrýva štiepaný kameň.

K domu nie je vyhotovený energetický certifikát.

Link na video: youtube.com/watch?v=prPm736ztUo



Vrábeľská mestská časť Dyčka je v poslednom čase vyhľadávanou lokalitou na pokojné bývanie. S mestom Vráble je spojená aj chodníkom v prírode, popri rieke Žitava. Ak radi športujete, určite oceníte cyklotrasu Nitra – Vráble a hlavne veľký športový areál, ktorý je miestom mnohých športových a kultúrnych podujatí.
Mesto Vráble má kompletnú občiansku vybavenosť s dostatkom študijných aj pracovných možností a dobré dopravné spojenie / autobusové, vlakové / do okolitých miest Vráble, Nitra, Zlaté Moravce, Šurany, Levice.

Ak si aj Vy v poslednom čase stále viac uvedomujete výhody bývania v rodinnom dome a rozhodli ste sa pre kúpu domu, možno práve tento dom z našej ponuky bude ten Váš vysnívaný.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky.
Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku453 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky