3 izb.RD s murovaným záhradným domčekom a tersaou v obci Topoľníky -DS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
85 m²
660 m²
3
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
90.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1837x zobrazená v zozname / 160x zobrazená detailne / 160x zobrazená detailne tento mesiac

STRONG REALITY – Gabriela Szeghyová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom.

Ponúkame na predaj priestranný 3  izbový rodinný dom s rozlohou 85 m2, ktorý je postavený na pozemku  s výmerou 660 m². Je situovaný v pokojnej lokalite v obci Topoľníky. Tento dom bol postavený cca.začiatkom 60-tých rokov z  tehlovej konštrukcie a poskytuje ideálne prostredie pre rodinný život.

Interiér domu pozostáva z troch izieb, veľkej špajze, kuchyne a z kúpeľne spojenej s toaletou. V kúpeľni je sprchový kút a bojler na teplú vodu. Pri vstupe sa nachádza zimná záhrada, ktorá je ideálnym miestom na relaxáciu a oddych počas celého roka. Kúrenie zabezpečujú plynové gamatky, ktoré zaručujú komfortné vykurovanie počas zimných mesiacov. Inžinierske siete sú zastúpené obecnou vodou a žumpou, pričom v ulici je možné pripojenie na kanalizáciu.

Dom je zateplený z dvoch strán, čo prispieva k úspore energií a celkovému komfortu bývania. Strecha bola obnovená pred jedenástimi rokmi, čo zaisťuje dlhodobú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Plastové okná a dvere sú vybavené vonkajšími žalúziami, ktoré poskytujú dobrú izoláciu a súkromie.

K domu patrí aj okrasná záhrada so záhradným domčekom s terasou, ktorá je príjemným miestom na relaxáciu a rodinné stretnutia. Táto záhrada ponúka možnosti na vytvorenie krásneho záhradného prostredia s kvetmi, stromami a oddychovými zónami, ideálnymi na grilovanie alebo vychutnávanie si voľných chvíľ v prírode.

Topoľníky sú malebnou obcou s bohatou históriou a príjemným prostredím. Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť vrátane základnej školy, obchodu a rôznych služieb. Obec je dobre dostupná a poskytuje výborné spojenie s okolím, čo ju robí ideálnym miestom na život pre rodiny i jednotlivcov.

Režijné mesačné náklady-cca-120,-€



Cena tejto nehnuteľnosti je  90.000,-€


Cena je vrátane provízie RK a zahŕňa aj prípravu Kúpnej zmluvy (alebo obdobnej zmluvy).

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Tento dom môže byť vaším novým domovom!

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu moderného bývania, komfortu a výbornej lokality.

V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku.

Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu.


KONTAKT:    Gabriela Szeghyová alebo email:



Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom.

Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok.

Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku660 m²
Zastavaná plocha85 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky