Ponúka na predaj 4-izbový rodinný – 130 m² dom na 849 m² poz

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Štvrtok na Ostrove
130 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
274.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

183x zobrazená v zozname / 41x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4-izbový rodinný – 130 m² dom na 849 m² pozemku, v obci Štvrtok na Ostrove.

Ponúkame Vám na predaj jednopodlažný rodinný dom. Predáva sa čiastočne zariadený. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v rokoch 2013-2016.

Pozemok, na ktorom stojí má 849 m². Zastavaná plocha pozemku tvorí 137 m² a 40 m² garáž. Úžitková plocha domu je 130 m².

Dispozícia domu: predsieň, chodba, obývacia miestnosť, dve samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, ďalšia izba a kuchyňa.

Na vykurovanie slúži plynový kotol a radiátory, dom je napojený na studňu s pitnou vodou.

Celý pozemok je oplotený, nachádza sa na ňom záhrada, bazén, parkovacie miesta, garáž.

Štvrtok na Ostrove je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda. Leží v Podunajskej nížine v západnej časti Žitného ostrova. Nachádza sa 22 km od Bratislavy, 23 km od Dunajskej Stredy, 11 km od Šamorína a 18 km od Senca. Občianska vybavenosť priamo v obci: materská škola, základná škola, potraviny, pekáreň, lekár, lekáreň, pošta, pohostinstvo, cukráreň.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku130 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky