3i byt s pekným výhľadom, 71m2 +6m2 balkón, Liptovská - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Liptovská
71 m²
7
5
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
149.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4275x zobrazená v zozname / 294x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásne prerobený 3-izbový byt s rozlohou 68m2 na ulici Liptovská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 7 v panelovom bytovom dome. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, nové schránky, bezbariérový prístup, kamerový systém a výťah jazdiaci od suterénu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 3m2 a veľký balkón s rozlohou 6m2.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kuchyne, obývačky s balkónom, samostatného WC, kúpeľne a do samostatnej izieby. Z obývačky sa ďalej vchádza do priestrannej samostatnej spálne. V chodbe sa nachádza špajza, šatník, vstavaná skriňa a kumbál s množstvom úložného priestoru. Keďže byt sa nachádza na piatom poschodí, z balkóna je nádherný výhľad na okolitú prírodu.

V byte boli vymené plastové okná, podlahy, interiérové aj vstupné dvere, kuchynská linka a murované bytové jadro. Vymenená boli aj elektrické rozvody v kuchyni a jadre. Byt je vhodný na nasťahovanie bez nutnosti ďalších investícií. Náklady na bývanie sa pohybujú na úrovni približne 160,-€ mesačne, v závislosti od spotreby vody a tepla.

Byt môže zostať kompletne zariadený. Zostáva tu kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, chladnička, jedálenský stolík so stoličkami a všetky vstavané skrine, gauč v obývačke, skrinky v obývačke, pracovný stolík s kreslom, gauč v izbe. Ostatný nábytok môže zostať po dohode s majiteľmi.

V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, potraviny Kraj, Obchodné centrum Južanka, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia, pneuservis a mnoho iného. Pre milovníkov prírody, turistiky a cykloturistiky je pripravený lesopark Brezina, ktorý ponúka množstvo čerstvého vzduchu a turistických chodníčkov.


Cena bytu je 149.900,-€



Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=KUVnjN2rMF6


Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchod/západ

Vaše hodnotenie ponuky