3i dom so zimnou terasou, veľkým pozemkom v Novej Dedinke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Nová Dedinka
Ulica.: Mierová
100 m²
600 m²
1
3
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

85x zobrazená v zozname / 22x zobrazená detailne / 22x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj v zastúpení majiteľky 3izbový dom so zimnou terasou a veľkým pozemkom. Dom sa nachádza na pokojnej ulici, je súčasťou dvojdomu.
Oplotenie je však murované, čím je zabezpečené plné súkromie.

Dom pozostáva z 2 častí, pôvodnej starej a asi 20ročnej prístavby. Zastavaná plocha je asi 150 m2, úžitková plocha 100M2, pozemok 600m2.
Dom má všetky inžinierske siete, okrem kanalizácie, na pozemku je žumpa aj studňa. Pozemok je priestranný, dá sa využiť na rodinné grilovačky, či záhradku.
V dome sa nachádzajú priestranné 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa pochôdzna povala, pristavaná zimná terasa.
Dom je plne obývateľný, predáva sa čiastočne zariadený, potrebná je však rekonštrukcia i výmena škridle.

LOKALITA:


v obci je výborná občianska vybavenosť, škôlka, škola, cyklotrasy, krásne ihriská, potraviny, železničná stanica, rýchle napojenie na D1 smer BA a TT

Keďže majiteľka žije v zahraničí, v jej zastúpení budeme pripravovať obhliadky od 29.9.2024 na dennej báze, preto ma neváhajte kontaktovať a rezervovať si dátum i čas na tel.čísle .

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v RK.



Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha150 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicanie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Strechapôvodná
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky