PREDAJ- 4 izbový dvojposchodový rodinný dom, golfový areál Hrubá Borša

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubá Borša
Ulica.: Agátová
175.37 m²
2
4
áno
holopriestor
nie
áno - 2
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2922x zobrazená v zozname / 120x zobrazená detailne / 120x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám ponúka na predaj novostavbu dvoj pochodového 5 izbového , moderného rodinného domu, priamo v uzavretom areáli GREEN Residence by Green Resort Hrubá Borša s 18 jamkovým majstrovským golfovým ihriskom, na Agátovej ulici. Dom sa nachádza ako posledný priamo pri lese.

Kolaudácia domu prebehla v roku 2023 a predáva sa v stave holodomu, kde si ho budúci majiteľ vie dokončiť podľa vlastných predstáv. Veľkosť pozemku predstavuje 720 m2 z čoho zastavaná plocha je 169 m2 a úžitková plocha 175,37 m2.

Dispozícia 1 NP pozostáva zo vstupnej haly s dostatkom miesta pre úložné priestory, samostatnej toalety, spálne so šatníkom a s vlastnou kúpeľňou a z priestrannej obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou s výstupom na terasu.
Dispozícia 2 NP pozostáva z priestoru pre pracovňu, poprípade knižnicu, dvoch samostatných izieb z čoho jedna má výstup na terasu a z kúpeľne spojenej s toaletou.

V celom dome sa nachádza elektrické podlahové kúrenie, predpríprava pre alarm a vonkajšie kamery a vonkajšie elektrické žáluzie.
Okná v dome sú hliníkové a na poschodí plastové v rovnakej farbe.

Dom má garáž pre jedno osobné auto plus dostatok úložného priestoru.
Na pozemku sa nachádza vlastná vŕtaná studňa, IS siete- verejný vodovod, kanalizácia, elektrina.

Areál Green Residence v obci Hrubá Borša je vzdialený 30 km od Bratislavy a 7 km od Senca. Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu materská škôlka aj základná škola, park s ihriskom, reštaurácia, potraviny, množstvo aktivít pre aktívny relax - golf, bicykle, jazdecká škola. Ide o naozaj príjemné prostredie pre pokojný rodinný život poprípade výborné prostredie pre víkendy, prázdniny a dovolenky.

Cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK- dohoda možná.

Zodpovedný maklér: Mgr. Lucia Kaliariková, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha168.97 m²
Úžitková plocha175.37 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 2
Garážáno
Parkovanievnútorné
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky