3izbový byt - v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
Ulica.: Šrobárova
90.073 m²
predaj - 3-izbový byt
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1553x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj priestranný 3izbový byt, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanom a najnavštevovanejšom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice v nádhernom prostredí Strážovských vrchov. Byt sa nachádza na prízemí v TEHLOVOM bytovom dome (2012) „Villa Adria“ na ulici Šrobárova.

Dispozičné riešenie veľkého bytu s úžitkovou výmerou 90,07m2:
Prízemie: vstupná chodba, priestranná obývačka moderne prepojená s kuchyňou, špajza, detská izba, spálňa a kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom

Čo Vás poteší:


• Vlastné plynové kúrenie
• Vysoké stropy až 2,70m - 2,90m

• Internet OPTIKA


• Byt ma k dispozícii predzáhradku pred vstupom do bytu
• K bytu prislúcha pivnica (5m2)

Dodatočné informácie:


• Areál bytového domu je oplotený, vstup je cez automatickú posuvnú bránu, pričom bezproblémové parkovanie Vám zabezpečí jedno parkovacie miesto v cene bytu
• Byt je kúpou voľný

Dostupnosť:


Len cca 13 km od mesta Trenčín, zároveň s výborným napojením na diaľnicu D1

Môj tip:


Byt je vhodný pre rodinku, ktorá ocení výbornú polohu bytu ale zároveň je byt vzhľadom na to, že sa nachádzame v kúpeľnom meste ideálny ako investícia s následným prenájmom. Ak hľadáte pokojné bývanie s bohatými možnosťami pre život, relax, kultúru a aktívny životný štýl, Trenčianske Teplice sú tým pravým miestom pre Vás.

Mesto Trenčianske Teplice:


Najnavštevovanejšie kúpeľné mesto. Okrem kúpeľnej liečby môžu návštevníci využiť možnosti športového vyžitia - tenis, minigolf, kolky, cykloturistiku, pešiu turistiku alebo venovať sa rybolovu a jazde na koni, legendárne kúpalisko Zelená Žaba,..
Trenčianske Teplice sú známe ako oáza pokoja a relaxu, čo z nich robí ideálne miesto na bývanie pre tých, ktorí túžia po spojení prírody a mestského pohodlia. Vďaka komornému charakteru mestečka tu vládne priateľská a pokojná atmosféra, kde je všetko na dosah – či už ide o zdravotné a rekreačné zariadenie, alebo útulné kaviarne a reštaurácie.

Teším sa na nových majiteľov!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha90.073 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky