4 izb.dom, novostavba 110 m2, na pozemku 300m2 v Galanta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
110 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
228.880,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6781x zobrazená v zozname / 432x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality predáva 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom v dvojdome – zariadenú novostavbu, 110 m2, na pozemku 300 m2, v novej časti Galanty. Rok výstavby 2023.

Dispozičné riešenie domu:


-prízemie: vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, WC, technická miestnosť.
-poschodie: 3 izby, logia, kúpeľňa a chodba
Dom je postavený z kvalitných materiálov, vykurovanie je podlahové teplovodne na tepelné čerpadlo. Mesačne náklady: 70€elektrika, 10€ voda+ 10 kanalizácia. Dom sa predáva kompletne zariadený.

V dome je namontovaný alarm, klimatizácia.


Energetický certifikát nebol dodaný. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku110 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky