4i NOVOSTAVBA Rodinného domu, pozemok 502 m2, LUKAVICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: LUKAVICA
117 m²
502 m²
1
4
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
195.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3593x zobrazená v zozname / 185x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj POZEMOK s domom v štandarde v lokalite LUKAVICA (okres Zvolen). Len 15 km od Banskej Bystrici a 12km od Zvolena.

Dom je práve v štádiu výstavby (ceramic house) a bude dohotovený do konca roku 2024. Postavený na pozemku s výmerou 502 m2, z čoho zastavané plochy a nádvoria tvoria 276 m2 a záhrada 226 m2.

Úžitková plocha domu je 117 m2.



Dispozičné riešenie:
Vstupná chodba, obývačka prepojená s kuchyňou, 3X spálňová izba, kúpeľňa s prípravou pre sprchovací kút, vaňu, dvojumývadlo a WC, špajza / technická miestnosť. Výstup na terasu je z obývačky a zo spálne. Z terasy je pekný výhľad na okolie.
Dom je postavený z EKO-keramických stien, finálnym zateplením 15 cm minerálnej vlny. Obvodové múry budú ukončené fasádnou omietkou a fasádnou farby. Na dome sú kvalitné plastové trojkomorové okná. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Konštrukcia strechy je tvorená väzníkovým krovom pokrytým betónovou strešnou krytinou. Stropy v dome sú sadrokartónové, zhora zateplené minerálnou vlnou. Steny v interiéri majú povrchovú úpravu - omietku a dvakrát biely náter. Vykurovanie v dome je podlahové, teplovodné, so zónovou reguláciou kúrenia v každej izbe.

Predajná cena domu v štandarde je 195.000EUR.



V prípade rýchleho záujmu sa dá dom ešte upraviť podľa špeciálnych požiadaviek klientov - zmena tvaru strechy, izieb,...)

V prípade záujmu, viac info nás kontaktujte na tel. číslo alebo e-mail

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku502 m²
Zastavaná plocha138 m²
Celková rozloha117 m²
Úžitková plocha117 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky