4i - R.D. Novostavba v obci Nemčiňany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Nemčiňany
113 m²
613 m²
4
verejný vodovod
nie
230V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
224.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1445x zobrazená v zozname / 149x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária TOPnehnutľnosti.eu má pre vás jedinečnú ponuku - novostavby rodinných domov v malebnej podhorskej obci Nemčiňany. Tento dom s tehlovými stenami hrúbky 30 cm a zateplením 20 cm izoláciou ponúka luxusné vybavenie vrátane plastových okien a hliníkových vchodových dverí od renomovanej značky SLOVAKTUAL. Teplovodné podlahové kúrenie a chladenie s tepelným čerpadlom zabezpečí pohodlné prostredie po celý rok. okolie pozemku je upravené a pred domom sú vytvorené 2 parkovacie miesta. Prístup k domom je po zámkovej dlažbe.

Domy budú predávane skolaudované a pripravené na okamžité presťahovanie s možnosťami:

HOLODOM - 224 900€


ŠTANDART - 239 000€ / okrem kuchynskej linky /
NA KĽÚČ - 249 000€ vrátane kuchynskej linky a spotrebičov

AKCIA: Vzorový dom za cenu štandartu / zľava 10,000€ /



MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH.
Dispozícia domu zahŕňa vstupné zádverie, priestrannú chodbu s nábytkom, obývaciu izbu s prípravou na krb, spojenú s kuchyňou (vstavané spotrebiče + ostrovček), priestrannou špajzou, z obývacej izby je výstup na terasu cez HS portál, technickú miestnosť, kúpeľňu so sprchovým kútom vaňou a wc, 2 detské izby, spálňu, samostatné WC kde je priestor a vývody na pračku a sušičku.

Rodinný dom je pripojený na samostatnú vodovodnú, kanalizačnú a elektrickú prípojku. Obec Nemčiňany poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane materskej školy, pošty, obchodu a knižnice. S rýchlym prístupom na cestu R1 je obec dobre spojená s okolitými mestami – Zlaté Moravce (10 km), Vráble (15 km), Tlmače (10 km), Levice (20 km), Nitra (40 km), Atómová elektráreň (6 km) a Topoľčianky (15 km).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku613 m²
Úžitková plocha113 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky