5 izb. RD, 120 m2, 420 m2 pozemok, Čierna Voda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Čierna Voda
120 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
189.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2439x zobrazená v zozname / 176x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 5 i. rodinný dom, 120 m2, na pozemku 420 m2, v obci Čierna Voda okres Galanta. Dom je napojený na elektriku, plyn, vodu aj na verejnú kanalizáciu. Na dvore sa nachádza aj studňa.

Dispozičné riešenie domu:


Prízemie - samostatne WC, veľká garáž, technická miestnosť, veľká kuchyňa s jedálňou , obývacia izba a špajza.
Poschodie - 4 samostatné izby z toho 3 majú východ na balkón, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.

Obec Čierna Voda, disponuje dobrou občianskou vybavenosťou. Je tú ZŠ, škôlka, pošta, obchody a blízko je rekreačné stredisko AquaRea Čierna Voda.
Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky