5-IZBOVÁ RODINNÁ VILA, MODRA-PIESOK, LOGGIE, TERASA, SAUNA, 883m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
884 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
875.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9035x zobrazená v zozname / 398x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-podlažnú, 5-izbovú rodinnú vilu v rekreačnej oblasti Modra-Piesok nad Zochovou chatou. Podlahová plocha nehnuteľnosti je 366m2, priľahlý pozemok je o výmere 517m2. Prízemie o výmere 171m2 pozostáva z obývacej časti s jedálňou, krbom, lavicou, knihovňou, konferenčným stolom, jedálenským stolom a schodiskom, garáž s regálmi s drevom, skrinkami, rozvádzačom, centrálnym vysávačom a umývadlom, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, ostrovčekom so stoličkami, kúpeľne so sprchovacím kútom, umývadlom a WC, technická miestnosť. Poschodie o výmere 140m2 pozostáva zo štyroch izieb z toho z troch izieb je vstup na samostatné loggie, sauna, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom, samostatné WC, práčovňa. Podkrovie o výmere 46m2 pozostáva z dvoch miestností. Na priľahlom pozemku sa nachádza príjazdová cesta, parkovisko, terasa s kvetináčmi. Vybavenie domu: nastaviteľná inteligentná domácnosť, tepelné čerpadlo vzduch - voda, podlahové kúrenie všetkých miestností aj garáže, krb so šamotovými tehlami, rekuperácia všetkých miestností, vinylová podlaha, plastové okná s izolačným trojsklom, hliníkové bezpečnostné dvere, vonkajšie žalúzie, kamerový systém, zabezpečovací systém, alarm, dymový senzor, siréna, senzory pohybu, centrálny vysávač, integrované teplomery vo všetkých miestnostiach, integrované CO2 senzory v izbách, senzory zatvorenia okien
a dverí, zvonček na telefón, kombinovaná fínska a infra sauna, vyhrievané terasy a chodníky, 60 m studňa s pitnou vodou, odpadová nádrž. v okolí nájdeme bežkársku trať, detské ihrisko, prírodné kúpalisko, lyžiarske stredisko, vyhliadková veža, reštaurácie, penzióny, Malokarpatská vínna cesta, krásna príroda...Táto výnimočná vila si hľadá výnimočného majiteľa, treba vidieť, vrelo odporúčam. V cena je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, poradenstvo a možnosť vybavenia HÚ. Energetický certifikát nie k dispozícii. INFO a obhliadky: email: tel.: call centrum:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku884 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky