5 izbový rodinný dom, Hiadeľ, po rekonštrukcii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Hiadeľ
Ulica.: Hiadeľ
220 m²
270 m²
3
5
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
220.000,- € Možnosť financovania hypotékarnym úverom, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3197x zobrazená v zozname / 248x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal Vám Exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný útulný rodinný dom v obci Hiadeľ. Celková rozloha pozemku 270 m2, úžitková plocha rodinného domu je cca 220 m2, zastavaná plocha 110 m2. Výborná praktická dispozícia, na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývačka, detská izba, spálňa a pekná kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. V suteréne sú dve miestnosti, momentálne využité ako posilňovňa, (telocvičňa) a odkladací priestor, môžu byť použité aj ako obytné miestnosti, ešte sa tu nachádza technická miestnosť a špajza. V podkroví je spálňa s výstupom na lodžiu, pracovňa a ďalšia kúpeľňa s toaletou.
Pred domom je dosť miesta na parkovanie pre 2 autá - príprava na dobudovanie prístrešku, prekrytie. Záhrada - príjemná orientácia na juh - slnečná, záhradný detský domček, sklad na náradie, vonkajší záhradný gril, pivnica, ktorá je vedľa suterénu - vstup je zo záhrady. Znalecký posudok na dom je aktuálny v hodnote kúpnej ceny. V prípade záujmu o obhliadku, alebo pre viac informácií, fotiek, ma prosím neváhajte kontaktovať: tel.: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku270 m²
Zastavaná plocha110 m²
Celková rozloha270 m²
Úžitková plocha220 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky