5 Izbový rodinný dom , ul. Kalinčiakova, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Kakinčiakova
218 m²
815 m²
1
5
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
530.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

248x zobrazená v zozname / 75x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení majiteľa nehnuteľnosti , ponúka na predaj veľký rodinný dom v tichej ulici priamo v širšom centre mesta Trenčín. Poloha domu je v slepej ulici a zaručuje komfortné bývanie v blízkom dosahu centra mesta.

DOM: Úžitková plocha domu 362 m2 vrátane pivnice, dvoch poschodí a dvoch garáži. Dom má jedno nadzemné podlažie, obytné podkrovie + pivnicu a dve garáže. Do domu sú privedené všetky IS ako plyn, elektrika, vodovod, kanalizácia, internet a zároveň v záhrade osadenú vlastnú studňu. Dom je suchý, zateplený s valbovou strechou s krytinou škridlovou Bramac . V dome je ohrev vody riešený plynovým kotlom .Kúrenie ústredné teplovodné. Okná sú drevené, podlahy sú kombinácia dreva a dlažby.

POZEMOK: S rozlohou 815 m2 zabezpečuje dostatok priestoru pre okrasnú záhradu . Na pozemku sa nachádza , studňa na polievanie záhrady, krásna záhrada s ovocnými stromami, udržiavaným priam anglickým trávnikom a živým plotom , ktorý zabezpečuje súkromie. Samostatne stojaci záhradný domček.

DISPOZÍCIA: Dom je kompletne podpivničený. Na prvom podlaží sa nachádza vstup s veľkou halou, ktorej dominantou je veľké drevené schodisko z masívu , kuchyňa s komorou, obývacia izba, pracovňa a toaleta. Na poschodí študentská izba s balkónom, spálňa s balkónom ,hosťovská izba ,kúpeľňa s vaňou a WC a bidetom. V obývacej izbe je dominantné ÁTRIUM s vysokým stropom pod ktorým sa nachádza galéria s útulnou knižnicou. Na bočnej stene je umiestnený krb s prieduchmi na prikúrenie v prechodnom období. Z obývačky sa vychádza veľkými francúzskymi oknami na terasu s prechodom do záhrady.

V pivnici sa nachádza práčovňa, slovenská izba, sklad, technická miestnosť, toaleta, vstup do garáže. Zabezpečovací systém Jablontrom.

LOKALITA: daná lokalita zabezpečuje všetku občianskú vybavenosť do pár minút od domu. V blízkom okolí sa nachádzajú potraviny Kaufland, OBI, čerpacia stanica, lekáreň, nemocnica, škôlka, škola a iné služby ako banky, poisťovne, rôzne obchody, firmy a podobne.

PARKOVANIE: Aktuálne dom ponúka dve parkovacie státia na vlastnom pozemku, a dve garáže.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Číslo zákazky :190055

Ďalšie informácie Vám poskytne Mária Fürsten na tel. čísle , alebo mailom:

V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku815 m²
Zastavaná plocha362 m²
Úžitková plocha218 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 4
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno - 2
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky