5 izbový rodinný dom Zbehy - garáž - pozemok 613 m2 - pôvodný stav

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
154 m²
613 m²
predaj - Rodinný dom
109.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1781x zobrazená v zozname / 109x zobrazená detailne / 109x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj veľmi priestranný 5 izbový Rodinný dom v obci Zbehy, na tichej, nie hlavnej ulici. Dom je v pôvodnom, no dobre udržiavanom stave. Leží na pozemku o veľkosti 613 m2. Výhodou je samostatne stojaca garáž s montážnou jamou a menšia dielňa.

Samotný dom je postavený z pálenej tehly. Zastavaná plocha domu je veľkorysá o veľkosti 190 m2, z toho podlahová plocha cca 150 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, samostatný sprchový kút, špajze, kuchyne, obývacej izby, kúpeľňa s vaňou a 4 priestranných izieb. Domček je z časti podpivničený.

Vonku sa nachádza spomínaná garáž s montážnou jamou, a menšia dielnička.

Z inžinierskych sieti sa na pozemku nachádzajú elektrina a plyn, prípojky sú momentálne odpojené. Obecná voda je na ulici a je možnosť zrealizovať prípojku. Ďalej sa na pozemku nachádza vlastná kopaná a aj vŕtaná studňa, a žumpa.

Pozemok je rovinatý. V prednej časti domu sa nachádza vybetónované parkovanie pre dve autá. Pozemok je celý oplotený.

Lokalita: Dom sa nachádza vo výbornej lokalite, v zastavanej časti obce. V pešej dostupnosti sa nachádza vlaková a autobusová zastávka, obchody, materská a základná škola, a takisto zdravotné stredisko.

Názor makléra: Svojimi rozmermi je dom ideálny pre veľkú rodinu. Takýchto domov veľa nie je, a nový majiteľ si ho vie zrekonštruovať podľa seba.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122126



Cena: 109 900€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku613 m²
Úžitková plocha154 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky