6 izbový RD s garážou v obci Dolný Štál okr. Dunajská Streda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dolný Štál
165 m²
586 m²
6
áno
čiastočne prerobený
áno
predaj - Rodinný dom
149.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

408x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj samostatne stojací 6 izbový rodinný dom s garážou v obci Dolný Štál v okrese Dunajská Streda. Dom bol postavený v roku 1973 z tehly a nachádza sa na pozemku o rozlohe ( 586m2 ). Celková úžitková plocha domu: ( 165 m2 ).

Dispozičné riešenie:


vstupná hala s priestrannou chodbou z ktorej je vstup do izby, do pivnice a na podkrovie kde je predsieň a ďalšia veľká izba s balkónom (5 m2 ). Na povale je dostatok úložného priestoru. Na prízemí je aj posilňovňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, kuchyňa ktorá je vybavená kuchynskou linkou a špajzou. Zastrešená terasa s výstupom z kuchyne Vám zabezpečí príjemné posedenie počas celého roka.

Pred 10 rokmi boli okrem 3 drevených okien vymenené okná a vchodové dvere za plastové. Podlaha je kombinovaná: drevené parkety a dlažba. V obývačke je klimatizácia, pre vaše pohodlie na horúce letné dni. Kúrenie je na plyn s gamatkami a alternatívnym riešením je aj kúrenie s tehlovými kachľami v troch izbách. Teplá voda je zabezpečená s elektrickým bojlerom. Dom je napojený na mestský vodovod a na obecnú kanalizáciu. Inžinierske siete : elektrina 220 V a 380 V, satelit.

Dom je čiastočne podpivničený( 30m2 ). Pozemok je slnečný a vhodný aj na založenie sadu, chov zvierat. Pred domom je predzáhradka. Za domom sa nachádza samostatná garáž ( 24m2 ), ďalšie vedľajšie budovy a parkovacie státie pre osobné autá. Táto nehnuteľnosť je bez energetického certifikátu.

Obec Dolný Štál je vybavená výbornou infraštruktúrou: vzdialená od Bratislavy 40 km s napojením na Rýchlostnú cestu R7, ktorá vám zabezpečí pohodlnú dostupnosť do Bratislavy. Obec je vzdialená od mesta Dunajská Streda 10 km, Veľký Meder 10 km.

Občianska vybavenosť v obci : potraviny , pneuservis, stolárstvo, pošta, materská škola, základná škola, záhradnícke potreby, cukráreň, obchody, pravidelná autobusová doprava, reštaurácia, lekáreň, zubár, veterinár, čerpacia stanica, detské a futbalové ihrisko, detský lekár a aj pre dospelých. V blízkosti je jazero vhodné pre rybárov. Letné dni môžete stráviť v blízkom okolí termálnych kúpalisk ( Dunajská Streda, Veľký Meder a Topoľníky ). Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku. V dedine sa nachádza ranč, vhodný na oddych a rekreáciu. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania.

Mesačné režijné náklady 180,-€, čo zahŕňa elektrinu a plyn.

Cena tejto nehnuteľnosti je 149.500,-€



Cena je vrátane provízie RK a zahŕňa aj prípravu Kúpnej zmluvy (alebo obdobnej zmluvy).

V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku.
Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu.


Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom.

Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok.

Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk
Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku586 m²
Úžitková plocha165 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno

Vaše hodnotenie ponuky