ALL INCLUSIVE | PREDAJ 8 RODINNÝCH DOMOV V RADOVEJ ZÁSTAVBE, JAHODNÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Jahodná
Ulica.: neďaleko Dunaja
49 m²
158 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
97.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7469x zobrazená v zozname / 427x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

!!POZOR!! VÝBORNÁ NOVÁ PONUKA NA TRHU!! PREDAJ RODINNÝCH DOMOV ZA CENU BYTU V NOVOPOSTAVENEJ RADOVEJ ZÁSTAVBE SO ZÁHRADKAMI V KRÁSNEJ LOKALITE V JAHODNEJ!! NEZMEŠKAJTE!!

ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj moderné 2-izbové rodinné domy so záhradkami v radovej zástavbe, v krásnej lokalite obce Jahodná. Ideálna príležitosť na komfortné bývanie za cenu bytu!

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
2-izbové rodinné domy s praktickým dispozičným riešením. K dispozícii je predsieň, spálňa, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, a obývačka s kuchyňou a východom na terasu a do záhrady.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Všetky domy majú úžitkovú plochu 49 m², poskytujúc dostatok priestoru pre dvojicu alebo menšiu rodinu.

•POZEMOK


6 vnútorných domov má výmeru pozemkov 158 m², poskytujúc záhrady pre oddych a relax. Pozemky dvoch bočných domov (už predané) majú 227 m² a 250 m².

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Domy sa predávajú v stave štandard na kľúč, takže stačí sa len nasťahovať. Sú okamžite k dispozícii.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Všetky inžinierske siete sú zavedené, kúrenie je riešené moderným tepelným čerpadlom. Vnútorné domy sú vykurované aj z oboch strán, čo prispieva k úsporám na energiách.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Obec Jahodná je známa svojou krásnou prírodou a vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Neďaleko domov sa nachádza breh Malého Dunaja, ktorý poskytuje priestor na oddych a rekreáciu. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené len 7 minút autom, ponúkajúc nákupy, reštaurácie a vyhľadávaný Thermalpark s bazénmi a wellnessom.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Dunajská Streda ponúka množstvo možností na rekreáciu, športové aktivity, nákupy a kultúrne podujatia. Celoročne si môžete oddýchnuť v Thermalparku, ktorý ponúka vodné atrakcie a wellness služby.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena vnútorných domov je 97 000€. Dve bočné domy sú už PREDANÉ.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku158 m²
Úžitková plocha49 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky