6 izbový rodinný dom na skok do centra Bratislavy, Rakúsko

Štát.: Rakúsko
Mesto.: Bruck an der Leitha
Lokalita.: Wolfsthal
230 m²
572 m²
2
6
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
649.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3574x zobrazená v zozname / 235x zobrazená detailne / 235x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nádherný 6 izbový rodinný dom v idylickej obci Wolfstahl, len kúsok od hlavného mesta. Tento dom je ideálnym riešením pre tých, ktorí túžia po pohodlnom bývaní v rodinnom dome s rýchlym prístupom do Bratislavy.
Dom má celkovú výmeru 182,06 m² a nachádza sa na pozemku s rozlohou 573 m². Súčasťou nehnuteľnosti je samostatne stojaci obslužný domček a dvojgaráž s celkovou výmerou 73,77 m².
Na prízemí domu sa nachádza veľká predsieň vedúca do otvorenej kuchyne s jedálňou. Obývacia miestnosť s krbom je ideálna pre rodinné posedenia. Ďalej je tu hosťovská izba, izba so sprchou, ktorá je momentálne využívaná ako posilňovňa, práčovňa, technická miestnosť a samostatné WC.
Poschodie ponúka rozľahlú rodičovskú spálňu s veľkým šatníkom a kúpeľňou, dve priestranné detské izby, menšiu izbu vhodnú ako študovňu a samostatnú kúpeľňu pre ostatné izby.
Dom je vybavený kompletným podlahovým kúrením na biomasu, klimatizáciou v každej izbe, elektrickými roletami a bezpečnostným systémom. Systém závlahy zabezpečuje starostlivosť o záhradu a trávnik.
Parkovanie je zabezpečené v dvojgaráži a na ďalších parkovacích miestach pred domom.
Tento dom ponúka vysoký štandard bývania s dôrazom na detail a komfort. Jeho poloha v tichej obci Wolfstahl, len 10 minút od centra Bratislavy, poskytuje ideálne miesto pre život v Rakúsku a zároveň umožňuje rýchly prístup do Bratislavy aj Viedne.
Kontaktujte nás pre viac informácií, cenu a možnosti obhliadky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku572 m²
Celková rozloha182 m²
Úžitková plocha230 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky