AKTUALIZOVANÁ CENA - Dvojizbový byt 49 m2, Brestovec okr. Myjava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Brestovec
Ulica.: U Ticháčkov
49 m²
2
2/posledné poschodie
2
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
69.800,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

32621x zobrazená v zozname / 1672x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj dvojizbový byt v obci Brestovec, okres Myjava , je ideálny pre mladé páry, jednotlivcov alebo ako investičná príležitosť. Jednou z hlavných výhod dvojizbového bytu je jeho praktickosť a komfort. Byt je dostatočne priestranný na to, aby poskytoval pohodlné bývanie pre jednotlivca alebo pár, no zároveň nie je príliš veľký, čo znamená nižšie náklady na údržbu a energie. Byt sa nachádza v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta, čo z neho robí ideálne miesto na bývanie aj pre tých, ktorí pracujú v meste. Okolie bytu ponúka množstvo zelene a rekreačných možností.

Technické parametre a vybavenie



Byt má rozlohu 48 m² a nachádza sa na druhom poschodí z dvoch - bytového domu bez výťahu. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, spací kút, detskú izbu, kúpeľňu a samostatné WC. K bytu prislúchajú dve pivnice o veľkosti každá 3 m2. Byt je rekonštruovaný - staršieho dáta, má plastové okná a z väčšej časti je zateplený. Byt má vlastnú televíznu anténu. Parkovanie pred bytovým domom je samozrejmosť. Veľkou výhodou je samostatné vykurovanie plynovým kotlom, čo zabezpečuje veľkú úsporu celkovo na bývaní.

Náklady na bývanie:


- spoločenstvo vlastníkov 20€
- plyn 45€
- elektrina 36€


Možnosti financovania a ďalšie informáciä



Ak uvažujete o kúpe tohto bytu, mám pre vás dobrú správu. Byt je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám rádi pomôžeme. Spolupracujem s viacerými bankami a viem vám zabezpečiť výhodné podmienky úveru. Okrem toho vám môžem poskytnúť aj poradenstvo ohľadom poistenia nehnuteľnosti a ďalších právnych záležitostí spojených s kúpou bytu. Verím, že tento byt splní vaše očakávania a stane sa vaším novým domovom.

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť, kontaktujte ma tel. , alebo mail. Teším sa na stretnutie!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Poschodie2/posledné poschodie
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky