ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU A

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.:
Ulica.: Dunajská
100 m²
500 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
119.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

589x zobrazená v zozname / 65x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza vo Veľkom Mederi na Dunajskej ulici, v blízkosti obľúbeného termálneho kúpaliska.
Tento 3-izbový dom ponúka ideálne podmienky pre pokojný a komfortný rodinný život, s dostatkom priestoru pre každého člena rodiny.

•VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



POČET IZIEB
Dom pozostáva z troch priestranných izieb, ktoré poskytujú dostatok miesta na bývanie, prácu a oddych. Izby sú navzájom oddelené, čím je zabezpečené súkromie a pohodlie pre všetkých členov domácnosti. Veľké okná v každej izbe umožňujú prísun prirodzeného svetla, čo prispieva k príjemnej atmosfére v celom dome.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA



S celkovou úžitkovou plochou 100 m² dom ponúka dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Každá miestnosť bola navrhnutá s ohľadom na praktickosť a pohodlie, čo umožňuje ľahké usporiadanie nábytku podľa vlastných predstáv.

•POZEMOK



Dom sa nachádza na rozľahlom pozemku s výmerou 500 m², ktorý ponúka nespočetné možnosti pre vonkajšie aktivity. Či už máte záujem o vytvorenie záhrady, detského ihriska, alebo relaxačnej zóny s altánkom, tento pozemok Vám poskytne všetko, čo potrebujete.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI



Dom sa nachádza v pôvodnom stave, vyžaduje minimálnu rekonštrukciu. Tehlová konštrukcia domu zaručuje pevnosť a dlhú životnosť, čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú trvácne bývanie.
K nehnuteľnosti prislúcha aj vedľajšia stavba o výmere 60m2 čo, budúci majiteľ môže využiť na rôzne účeli, či už na skladovanie náradia alebo na vybudovanie hosťovskej izby.

•KÚRENIE



Vykurovanie domu je zabezpečené prostredníctvom plynových radiátorov, ktoré poskytujú efektívne a úsporné riešenie na udržanie príjemnej teploty v zimných mesiacoch.

•GARÁŽ



K nehnuteľnosti patrí samostatná garáž, ktorá nielen poskytuje bezpečné parkovanie pre Vaše vozidlo, ale tiež slúži ako ďalší úložný priestor. Táto garáž je ideálna na uskladnenie náradia, bicyklov alebo sezónneho vybavenia.

INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE
Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody, plynu a kanalizácie. Tieto pripojenia zabezpečujú plynulý chod domácnosti bez akýchkoľvek komplikácií. Dom je momentálne nezariadený, čo novým majiteľom dáva možnosť zariadiť si interiér presne podľa svojho vkusu a potrieb. V kúpeľni sa nachádza vaňa, ktorá poskytuje ideálne miesto na relax po náročnom dni.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ



V centre mesta sa nachádza Dunajská ulica, ktorá ponúka výborné umiestnenie, odkiaľ je známe termálne kúpalisko Thermal Corvinus vzdialené len pár minút chôdze. Blízkosť termálneho kúpaliska je veľkou atrakciou nielen pre miestnych obyvateľov, ale aj pre turistov, keďže je otvorené po celý rok a poskytuje výborné možnosti na relaxáciu. Okolie Veľkého Medera je dobre vybavené infraštruktúrou, čo zabezpečuje jednoduchý prístup ku všetkým častiam mesta.

Z hľadiska dopravy je mesto strategicky umiestnené, čo umožňuje rýchle cestovanie do okolitých väčších miest, ako sú Dunajská Streda alebo Komárno. V meste sa nachádzajú obchody, školy a zdravotnícke zariadenia, ktoré sú na dosah ruky, čo uľahčuje každodenný život. Okolité parky a zelené plochy sú ideálne na prechádzky a vonkajšie aktivity, čo robí Veľký Meder atraktívnym najmä pre rodiny.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE



Okolie mesta je bohaté na prírodné krásy, ktoré ponúkajú výborné možnosti na prechádzky, cyklistiku a pikniky. Mnohé cyklistické trasy vedú cez malebné zákutia Žitného ostrova, čo poskytuje skvelú príležitosť na objavovanie okolia na dvoch kolesách. Pre milovníkov prírody sú tu aj možnosti na rybolov a pozorovanie vtákov v blízkych vodných nádržiach a lesoch.


V okolí Veľkého Medera sa nachádzajú aj rôzne športové zariadenia, vrátane futbalových ihrísk, tenisových kurtov a miest na cvičenie, ktoré umožňujú aktívny oddych pre všetky vekové skupiny. Mesto a jeho blízke okolie tiež organizujú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia, vrátane tradičných jarmokov, koncertov a festivalov, ktoré oživujú miestny komunitný život a ponúkajú príležitosti na stretávanie sa s priateľmi a rodinou.

Pre tých, ktorí uprednostňujú pokoj a relax, ponúka okolie mesta mnoho tichých zákutí, kde si môžu oddýchnuť od každodenného ruchu. Vďaka svojej polohe a bohatým možnostiam na rekreáciu je Veľký Meder ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú vyvážený životný štýl s dostatkom príležitostí na oddych a zábavu.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 119.900€/celkom

•KONTAKT
CALL CENTRUM



Veronika Konkoly


ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená pomocou homestaging oddelenia a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky