ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V GABČÍKOVE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
Ulica.: .
115 m²
588 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

816x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v Gabčíkove. Tento 3-izbový dom, s modernými úpravami a dostatkom priestoru, je ideálny pre pohodlné bývanie pre rodinu alebo pár.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom disponuje 3 priestrannými izbami, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre každého člena rodiny.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha domu, vrátane terasy, je 151 m², samotná obytná plocha je 115 m². Tento dom je priestranný a funkčne riešený, vďaka čomu poskytuje príjemné a praktické bývanie.

•POZEMOK


Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 588 m², čo ponúka dostatočný priestor pre záhradu, relaxáciu či rôzne vonkajšie aktivity. Na pozemku sa nachádza aj garáž o veľkosti 65 m², ktorá poskytuje pohodlné parkovanie pre dve autá.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou v roku 2012, a v roku 2023 bola vykonaná ďalšia obnova, ktorá zahŕňa novú strechu a novú dlažbu na terase. Dom je zateplený, má plastové okná a moderný bezpečnostný kamerový systém.

•KÚRENIE


V dome je ústredné kúrenie na tuhé palivo, radiátory zabezpečujú rovnomerné vykurovanie. K dispozícii je aj krb, ktorý dodáva priestoru príjemnú atmosféru.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na verejnú vodu a kanalizáciu. K dispozícii je aj vlastná studňa, čo prináša úsporu nákladov. Nehnuteľnosť má malú pivnicu a moderné plastové okná.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dom sa nachádza v pokojnej časti Gabčíkova. Výborná dostupnosť do centra mesta a blízkosť miestnych služieb robí z tejto lokality atraktívnu voľbu pre každého, kto hľadá pohodlie a oddych.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


V blízkosti sa nachádza množstvo prírodných a rekreačných možností. Okolitá príroda a možnosti na voľnočasové aktivity, ako sú cyklistika alebo prechádzky, prispievajú k celkovej kvalite života v tejto lokalite.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena nehnuteľnosti je 149.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku588 m²
Úžitková plocha115 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky