ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA PRIESTRAN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Vydrany
Ulica.: Vydrany
135 m²
1050 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2422x zobrazená v zozname / 143x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Vydrany, ideálny pre rodiny alebo ako investičná príležitosť. Tento čiastočne zrekonštruovaný tehlový dom z roku 1970 poskytuje komfortné bývanie s množstvom priestoru a možností úprav podľa vlastných predstáv.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom ponúka štyri priestranné izby, ktoré sú ideálne pre komfortný rodinný život. Každá izba je svetlá, vzdušná a ponúka dostatok priestoru pre rôzne usporiadanie nábytku, čím sa prispôsobí potrebám každej rodiny.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha domu je 135 m², čo poskytuje dostatok miesta pre pohodlné bývanie a rôzne aktivity. K domu patrí aj veľká terasa s rozlohou 40 m², ktorá je ideálnym miestom na oddych, rodinné oslavy alebo záhradné grilovanie. Terasa poskytuje priestor na posedenie s priateľmi či relaxáciu po náročnom dni a je skvelým miestom na vychutnávanie si prírody priamo z pohodlia domova.

•POZEMOK


Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1050 m², čo ponúka množstvo možností pre vytvorenie súkromnej záhrady, detského ihriska alebo bazéna. Rozľahlý pozemok umožňuje pestovanie vlastného ovocia a zeleniny, čo je ideálne pre milovníkov záhradkárčenia.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Nehnuteľnosť je v čiastočne zrekonštruovanom stave, čo znamená, že si nový majiteľ môže prispôsobiť priestory podľa vlastných predstáv. Dom bol postavený v roku 1970 a jeho tehlová konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a kvalitnú tepelnú izoláciu.

•KÚRENIE


Vykurovanie v dome je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla, ktorý poskytuje efektívne a ekonomické riešenie pre teplé zimné mesiace. Dom je vybavený plynovým kúrením prostredníctvom radiátorov, ktoré zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla v celom priestore, čím zvyšuje komfort bývania.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody a plynu, čo zaisťuje komfortné bývanie bez ďalších investícií do infraštruktúry. Odpadové vody sú riešené žumpou, ktorá zabezpečuje ekologické a efektívne riešenie bez nutnosti napojenia na mestskú kanalizáciu.

•GARÁŽ A PIVNICA


K domu patrí samostatná garáž, ktorá poskytuje bezpečné a pohodlné parkovanie pre vaše vozidlo. Garáž je priestranná, s dostatkom miesta na uskladnenie náradia a ďalších vecí. Nehnuteľnosť má tiež pivnicu, ktorá je ideálna na skladovanie sezónnych vecí, vína alebo môže byť využitá ako dielňa.


•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dom sa nachádza v tichej obci Vydrany, ktorá poskytuje kľudné a pohodlné bývanie s dobrou dostupnosťou do Dunajskej Stredy. V blízkosti sa nachádza obecný úrad, potraviny, športové ihrisko a zdravotné služby, čo zaisťuje pohodlný život bez nutnosti dlhých ciest do mesta. Lokalita je ideálna pre rodiny s deťmi, vďaka pokojnej atmosfére a dostupnosti všetkých potrebných služieb.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


V blízkom okolí obce nájdete množstvo možností na aktívny oddych a rekreáciu. Okolie ponúka príležitosti na cyklistiku, turistiku a iné outdoorové aktivity, čo ocenia najmä milovníci prírody a športu. Blízkosť mesta Dunajská Streda navyše umožňuje rýchly prístup k termálnym kúpaliskám, reštauráciám a ďalším rekreačným zariadeniam.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 150.000€,-/celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1050 m²
Úžitková plocha135 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky