ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 5 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Horné Saliby
Ulica.: Horné Saliby
140 m²
460 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
187.200,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4084x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 5 izbový, poschodový rodinný dom so saunou, garážou a terasou v obci Horné Saliby, len 10 minút od mesta Galanta.

Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 140 m2 + garáž a terasa, nachádza sa na pozemku o výmere 460 m2. Rodinný dom je podpivničený.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nová strecha bola vymenená pred 6 rokmi. Nehnuteľnosť je postavená z tradičných tehál. Zdroj teplej vody je bojler, spôsob vykurovania je plynovými radiátormi. V dome sú zavedené všetky IS: elektrina, mestská voda, studňa, plyn, odpad je riešený kanalizáciou.

Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček. Ďalšou výhodou je infra sauna, podkrovie a krb.

Parkovanie áut je možné buď pred domom alebo v samostatnej garáži.

Dispozičné riešenie:


Poschodie: 4 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou
Prízemie: obývacia izba spojená jedálňou a kuchyňou s výstupom na terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou

Obec Horné Saliby disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, nájdeme tu : materskú aj základnú školu, obecný úrad, lekára, poštu, banku, potraviny, obchodný dom, športové ihrisko a taktiež termálne kúpalisko.

Obec je vzdialená iba 10 km od mesta Galanta.



Blízka Galanta poskytuje priestor na rozmanitú rekreáciu a množstvo športov, nákupy, kultúrne podujatia, mesto ponúka množstvo reštaurácií.
Galanta je vzdialená len 25 km od TT a 60 km od BA s rýchlim pripojením na rýchlostnú cestu.

Dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes, ponúkame Vám výbornú ponuku!

CENA: 187 200€ celkom



CALL CENTRUM – Veronika Konkoly ,

ALL INCLUSIVE REAL Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

© Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku460 m²
Úžitková plocha140 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky