ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 7-IZBOVÝ RODINNÝ DOM, PATAŠ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Pataš
Ulica.: .
200 m²
540 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
139.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4058x zobrazená v zozname / 319x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj priestranný 7-izbový poschodový rodinný dom, ktorý sa nachádza iba 15 km od Dunajskej Stredy.
Zaujímavosťou je možnosť výmeny za 3-izbový byt v Dunajskej Strede.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


• Počet izieb: Tento dom disponuje siedmimi izbami, čo z neho robí ideálnu voľbu pre veľkú rodinu alebo tých, ktorí potrebujú veľa priestoru. Prízemie ponúka obývaciu izbu, spálňu, kuchyňu so vstupom na dvor a ďalšie miestnosti, zatiaľ čo poschodie zahŕňa päť samostatných izieb a kúpeľňu s vaňou.

• Úžitková plocha: Dom sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 540 m2 čo poskytuje dostatok priestoru pre vonkajšie aktivity aj záhradkárčenie. Úžitková plocha domu je 200 m2 a je navrhnutá tak, aby umožnila maximálne využitie priestoru, s dôrazom na pohodlie a funkčnosť.

• Stav nehnuteľnosti: Nehnuteľnosť sa ponúka v pôvodnom stave, čo poskytuje novým majiteľom možnosť prispôsobiť si dom podľa vlastných predstáv a potrieb. Pôvodný stav taktiež umožňuje vykonať potrebné rekonštrukcie alebo modernizácie.

• Kúrenie: V dome je zavedené plynové kúrenie s radiátormi, čo zaisťuje efektívne vykurovanie počas zimných mesiacov. Tento typ kúrenia je spoľahlivý a energeticky úsporný, čo môže prispieť k nižším prevádzkovým nákladom.

• Inžinierske siete a vybavenie: Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete, vrátane elektriny (220/380 kW), plynu, verejnej vody a má vlastnú studňu. Odpadová voda je riešená žumpou. Tieto prvky zaručujú pohodlné a bezproblémové bývanie.

• Lokalita a dostupnosť: Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej oblasti, ktorá je ideálna pre rodiny hľadajúce kľud a súkromie, no zároveň ponúka dobrú dostupnosť do Dunajskej Stredy. Blízkosť mesta znamená, že všetka potrebná občianska vybavenosť je ľahko dostupná.

• Blízke okolie a možnosti rekreácie: Pataš a jeho okolie ponúkajú skvelé možnosti pre rekreáciu a aktívny oddych. Oblasť je ideálna pre cykloturistiku, napríklad po Žitnoostrovskej cyklotrase, ktorá vedie krásnou prírodou. Táto lokalita je tiež výborným východiskovým bodom pre návštevu rôznych rozhľadní v Trnavskom kraji, ktoré ponúkajú úžasné výhľady na okolitú krajinu. Napríklad rozhľadňa Gabčíkovo poskytuje panoramatické výhľady na Dunaj a jeho okolie.

• Cena nehnuteľnosti: Cena tohto priestranného rodinného domu je 139.000 ,-€

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku540 m²
Úžitková plocha200 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky