Ponúka na predaj 3 - izbový rodinný dom - 89 m² v obci Hviez

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
89 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
234.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5326x zobrazená v zozname / 519x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 - izbový rodinný dom - 89 m² v obci Hviezdoslavov, na pozemku - 600 m².

Dispozícia domu: zádverie, chodba, z ktorej sa dá dostať do spálne, detskej izby, kúpeľne, do obývacej miestnosti a kuchyne a východom na záhradu. Na záhrade sa nachádza ešte domček o rozlohe 40 m², napojený na vodu, odpad aj elektrinu. Podlahu má vydláždenú.

Dom bol postavený v roku 2011, prešiel rekonštrukciou podláh a dlažby a taktiež kuchynskej linky vyrobenej na mieru, a to v roku 2018. Predáva sa čiastočne zariadený: ostávajú vstavané spotrebiče (indukčná varná doska, rúra, chladnička, mraznička) aj celá kuchyňa a aj niektorý nábytok, avšak podľa dohody.

Kúrenie v dome je riešené elektrickými olejovými radiátormi, klimatizáciou, alebo krbom. Na ohrev vody slúži elektrický bojler.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, studňu s pitnou vodou, odpad je momentálne riešený septikom 7 m³, v celej časti obce je však už naplánovaná verejná kanalizácia. V dome je taktiež optický internet.

Celý pozemok je oplotený. Na ostatnom pozemku sa nachádza podnikateľský domček spomínaný vyššie, terasa s altánkom, nadzemný bazén, gril a pizza pec na drevo. Na záhrade sú tiež zdravé ovocné stromčeky.

Hviezdoslavov je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda, ležiaca na západe Žitného ostrova, v blízkosti okresu Senec. Obec Hviezdoslavov susedí s obcou Kvetoslavov, cez ktorú prechádza železničná trať zo železničnej stanice Bratislava-Nové Mesto do Komárna. V blízkosti sa nachádza rýchlostná cesta R7. Vzdialenosť od Bratislavy je 17 km, mesto Šamorín, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza vo vzdialenosti 5 km.

V obci Hviezdoslavov sa nachádza aj materská škola, lekáreň, potraviny, drogéria, do konca roku 2025 by mala byt dokončená aj nová základná škola.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku89 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky