ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ LUXUSNÝ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM, BOD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Bodíky
Ulica.: Bodiky
172.5 m²
788 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
525.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5074x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obci Bodíky. Tento 4-izbový dom ponúka ideálne podmienky pre pokojný a komfortný rodinný život, s dostatkom priestoru pre každého člena rodiny.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


• POČET IZIEB
Dom pozostáva zo 4 priestranných izieb, ktoré poskytujú dostatok miesta na bývanie, prácu a oddych. Izby sú navzájom oddelené, čím je zabezpečené súkromie a pohodlie pre všetkých členov domácnosti. Veľké okná v každej izbe umožňujú prísun prirodzeného svetla, čo prispieva k príjemnej atmosfére v celom dome.

• ÚŽITKOVÁ PLOCHA


S celkovou úžitkovou plochou 172,5 m² dom ponúka dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Okrem toho je k dispozícii suterén o výmere 28 m² (práčovňa, vinná pivnica), obytná terasa s plochou 65 m² a samostatná letná kuchyňa (dizajnový stanový altánok) s rozlohou 37 m². Každá miestnosť bola navrhnutá s ohľadom na praktickosť a pohodlie, čo umožňuje ľahké usporiadanie nábytku podľa vlastných predstáv.

• POZEMOK


Dom sa nachádza na rozľahlom pozemku s výmerou 788 m², z čoho je zastavaná plocha 232 m². Tento pozemok ponúka nespočetné možnosti pre vonkajšie aktivity. Či už máte záujem o vytvorenie záhrady, detského ihriska, alebo relaxačnej zóny s altánkom, tento pozemok Vám poskytne všetko, čo potrebujete. Spevnené plochy umožňujú parkovanie 2-3 osobných áut v rámci pozemku.

• STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom bol postavený v roku 2020 s kvalitnou tehlovou konštrukciou a zateplením. Vyniká moderným vzhľadom a funkčným vybavením, ktoré zabezpečuje vysokú energetickú efektívnosť a dlhú životnosť.

• KÚRENIE


Vykurovanie je zabezpečené digitálnym ovládaním s tepelným čerpadlom v kombinácii s podlahovým kúrením a radiátormi, čo poskytuje efektívny a úsporný spôsob udržiavania príjemnej teploty počas zimných mesiacov.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody a kanalizácie. Tieto pripojenia zabezpečujú plynulý chod domácnosti bez akýchkoľvek komplikácií.
Okrem iného je vybavená kamerovým systémom, zabezpečovacím systémom, digitálnym ovládaním vykurovania, exteriérovými elektrickými žalúziami na všetkých oknách a luxusným zariadením interiéru. Exteriér zahŕňa exteriérovú sprchu, prípravu na osadenie exteriérovej vírivky, exteriérovú drevenú podlahu, vlastnú studňu s automatickým zavlažovaním trávnatých plôch a zrealizovanú záhradnú výsadbu stromov a okrasnej zelene.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Bodíky sú príjemná obec nachádzajúca sa na Žitnom ostrove v západnom Slovensku, známa svojou pokojným a príjemným životným prostredím. Obec je obklopená krásnou prírodou, ktorá poskytuje množstvo príležitostí na vonkajšie aktivity ako prechádzky a cyklistiku v malebných zákutiach. Bodíky má dobrú dostupnosť k hlavnej ceste a železničnej doprave, čo zabezpečuje rýchly prístup do okolitých väčších miest ako Dunajská Streda a Komárno, kde nájdete všetky potrebné služby a zariadenia. V obci sú k dispozícii základné služby vrátane obchodov, reštaurácií a zdravotníckych zariadení, ktoré prispievajú k pohodlnému každodennému životu. Bodíky je obklopené krásnymi zelenými plochami a prírodnými rezerváciami, čo robí z tejto oblasti ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú rovnováhu medzi pokojom a prístupnosťou k moderným vymoženostiam. Obec sa vyznačuje silným komunitným duchom a príjemným prostredím, ktoré vytvára ideálne podmienky pre rodinný život.

• BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Okolie Bodík je bohaté na prírodné krásy a ponúka rôzne možnosti na relax a rekreáciu. Obec sa nachádza v blízkosti rieky Dunaj, ktorá poskytuje ideálne podmienky na rybolov a vodné športy. Okolitá krajina je vhodná na turistiku a cykloturistiku, pričom množstvo cyklistických trás vedie cez malebné prírodné scenérie Žitného ostrova.
Pre milovníkov prírody sú dostupné aj prírodné rezervácie a chránené územia, kde môžete objavovať miestnu flóru a faunu. V bezprostrednej blízkosti nájdete aj rôzne športové zariadenia, vrátane futbalových ihrísk a tenisových kurtov, ktoré umožňujú aktívny oddych. Bodíky a jeho okolie hostia pravidelne rôzne kultúrne a spoločenské podujatia, ako sú miestne festivaly a jarmoky, ktoré prispievajú k bohatému komunitnému životu a ponúkajú príležitosti na stretávanie sa s priateľmi a rodinou.

• CENA NEHNUTEĽNOSTI


525.000 ,-€/ celkom vrátane provízie
V prípade prenájmu na minimálne 1 rok je cena 1 750€ mesačne, plus náklady na energie vo výške približne 220€.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku788 m²
Úžitková plocha172.5 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky