ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RD S LETNOU KUCHYŇOU, HORNÝ BAR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Horný Bar
120 m²
1180 m²
4
úplne prerobený
studňa
áno
áno
nie
predaj - Rodinný dom
237.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

159x zobrazená v zozname / 52x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásny 4-izbový rodinný dom typu bungalov na veľkom pozemku v obci Horný Bar, okres Dunajská Streda.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Rodinný dom ponúka 4 izby, z toho 3 samostatné spálne a veľkú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou. Priestor je vďaka otvorenej dispozícii vzdušný a priestranný.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha domu je 120 m², čo poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Zastavaná plocha činí 139 m² a dom je situovaný na pozemku s rozlohou 1180 m².

•POZEMOK


Na pozemku sa nachádza menší dom s rozlohou 53 m², ktorý je možné dokončiť podľa vlastných predstáv ako letný domček alebo plnohodnotný obytný priestor či miesto na podnikanie.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Rodinný dom bol postavený ako novostavba v roku 2010, s kvalitnými materiálmi, ako sú železobetónové základové pásy a YTONG múry, pričom celková hrúbka zateplenia dosahuje až 58 cm.

•KÚRENIE


V dome je teplovodné podlahové kúrenie zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom značky VIESMANN. V kuchyni a kúpeľni je navyše podlahové vykurovanie. V obývacej izbe sa nachádza aj krb.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane elektriny, plynu a studne. Kanalizácia je momentálne vo výstavbe a v blízkej budúcnosti bude dostupná.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Obec Horný Bar je vzdialená len 38 km od Bratislavy, čo poskytuje pohodlnú dostupnosť do hlavného mesta. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, škôl a materských škôl.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tohto krásneho rodinného domu je 237.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1180 m²
Zastavaná plocha139 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynáno
Kanalizácianie
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Zateplený objektáno
Krbáno
Predzáhradkaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky