ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ PRIESTRANNÝ 3 IZBOVÝ BYT S BALKÓN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.:
Ulica.: Generála Svobodu
70 m²
neuvedené
3
predaj - 3-izbový byt
109.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

566x zobrazená v zozname / 81x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt na ulici Generála Svobodu v Dunajskej Strede.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



•POČET IZIEB
Byt má tri priestranné izby, ktoré sú ideálne pre rodinné bývanie alebo ako investičná príležitosť. Priestorové usporiadanie bytu umožňuje efektívne využitie každej miestnosti.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha bytu je 70 m², čo ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život celej rodiny. Balkón prispieva k príjemnému bývaniu s výhľadom na okolie.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vďaka čomu je v dobrom stave a pripravený na okamžité nasťahovanie.

•KÚRENIE


Vykurovanie bytu je zabezpečené centrálne, čo zaručuje rovnomerné rozloženie tepla a pohodlie počas chladnejších mesiacov. Kvalitná izolácia bytovky prispieva k energetickej efektívnosti a nižším nákladom na vykurovanie.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je napojený na všetky inžinierske siete vrátane plynu, elektriny, vody a kanalizácie. Byt sa nachádza v zateplenej bytovke, čo zabezpečuje lepšiu tepelnú izoláciu a nižšie náklady na energie. Dodatočné úložné priestory v pivnici zvyšujú praktickosť bývania. Parkovanie v okolí bytovky je bezproblémové, čo pridáva na komforte bývania.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Byt sa nachádza na Ulici Generala Slobodu v Dunajskej Strede, čo je jedna z najlepších lokalít v meste. Blízko sú školy, obchody, reštaurácie a všetky dôležité služby, čo zabezpečuje maximálnu pohodlnosť každodenného života.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Okolie ponúka množstvo možností na voľnočasové aktivity vrátane parkov, športových zariadení a kultúrnych podujatí. V blízkosti sa nachádza aj termálne kúpalisko, ktoré je obľúbenou destináciou pre oddych a regeneráciu.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


109.000€ / celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky