ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM-NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Ohrady
Ulica.: .
168 m²
833 m²
neuvedené
prenájom - Rodinný dom
1.350,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

8688x zobrazená v zozname / 336x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom moderný 4-izbový rodinný dom v obci Ohrady, vzdialenej len 6,5 km od Dunajskej Stredy. Tento novopostavený dom je kompletne zariadený a okamžite k dispozícii.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



Počet izieb:
Tento moderný rodinný dom disponuje štyrmi izbami, čo poskytuje dostatok priestoru pre rodinné bývanie. Obývacia izba je spojená s kuchyňou, odkiaľ je priamy vstup na terasu, čo vytvára príjemný priestor na oddych. K dispozícii sú aj dve detské izby a priestranná spálňa. Všetky izby sú moderne zariadené a pripravené na okamžité nasťahovanie.

Úžitková plocha:
Úžitková plocha domu je 135 m², čo zabezpečuje komfortné bývanie pre celú rodinu. Dom je postavený na priestrannom pozemku, ktorý umožňuje rôzne vonkajšie aktivity. Parkovanie je zabezpečené na dvore, kde je dostatok miesta pre viacero áut. Priestranná terasa poskytuje ideálne miesto na relax a vonkajšie posedenie.

Stav nehnuteľnosti:
Dom je novostavba a je kompletne zariadený, čo znamená, že je ihneď k dispozícii na prenájom. Všetky interiérové prvky sú nové a moderné, pripravené pre náročných klientov. Stavba bola dokončená s dôrazom na kvalitu a funkčnosť, čo zaručuje dlhodobé a bezproblémové užívanie. Dom je vo výbornom technickom stave a nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

Kúrenie:
V dome je ústredné kúrenie, ktoré zabezpečuje rovnomerné a efektívne vykurovanie všetkých miestností.

Inžinierske siete a vybavenie:
Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete, vrátane elektriny, plynu a verejnej vody. Odpadová voda je riešená prostredníctvom kanalizácie, čo zaručuje pohodlné bývanie bez starostí. Dom má taktiež vlastný zdroj vody – studňu, ktorá môže byť využitá na zavlažovanie záhrady. Všetky technické zariadenia sú moderné a funkčné.

Lokalita a dostupnosť:
Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Ohrady, ktorá je vzdialená len 6,5 km od mesta Dunajská Streda. Táto poloha poskytuje rýchlu dostupnosť do mesta, kde nájdete všetku občiansku vybavenosť. Obec je tiež dobre dostupná z Bratislavy, ktorá je vzdialená 50 km a je ľahko prístupná po otvorení rýchlostnej cesty R7. Lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti mesta.

Blízke okolie a možnosti rekreácie:
Obec Ohrady a jej okolie ponúkajú rôzne možnosti pre aktívny oddych a rekreáciu. V blízkosti sa nachádzajú cyklotrasy a prírodné parky, ktoré sú ideálne na víkendové výlety a prechádzky. Región ponúka aj možnosti rybolovu a vodných športov v neďalekom jazere. Táto lokalita je ideálna pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné prostredie s dostatkom možností na trávenie voľného času.

Cena nehnuteľnosti:
Cena prenájmu tohto moderného rodinného domu je 1200EUR mesačne plus réžia vo výške 150EUR. Pri podpísaní nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť kauciu vo výške 2400EUR

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku833 m²
Úžitková plocha168 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky