ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V OBCI PATA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Pata
90 m²
1500 m²
3
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom
159.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1318x zobrazená v zozname / 230x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Pata.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Rodinný dom ponúka 3 priestranné izby, ktoré poskytujú dostatočný priestor pre pohodlný život každej rodiny. Vďaka premyslenému dispozičnému riešeniu si každý člen rodiny nájde svoje súkromie.

•ZASTAVANÁ PLOCHA


Nehnuteľnosť má zastavanú plochu 150 m², čo poskytuje dostatok miesta pre rôzne aktivity, od rodinných stretnutí až po voľnočasové aktivity. Úžitková plocha je 90 m².

•POZEMOK


Dom je postavený na rovnom pozemku o výmere 15 árov s dostupnými inžinierskymi sieťami, vrátane elektriny, mestskej vody a plynu. Odpad je momentálne riešený žumpou, avšak kanalizácia je vo výstavbe, čo zvyšuje hodnotu nehnuteľnosti do budúcnosti.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane novej strechy. Vďaka tomu ponúka potenciálnym majiteľom možnosť dokončiť rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a vytvoriť si dokonalý domov.

•KÚRENIE


Nehnuteľnosť má ústredné plynové kúrenie, ktoré zabezpečuje efektívne vykurovanie počas zimných mesiacov. Plynové radiátory sú účinné a ekonomické, čo prispieva k pohodliu a úspore nákladov na energie.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky hlavné inžinierske siete: elektrina, mestská voda a plyn. Teplá voda je zabezpečená elektrickým kotlom, ktorý je spoľahlivý a efektívny.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Pata je obec s dobrou dostupnosťou, nachádza sa v blízkosti väčších miest a ponúka všetky potrebné služby na pohodlný život. V obci sa nachádza obecný úrad, lekár, potraviny a športové ihrisko, ktoré sú ľahko dostupné.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Okolie obce Pata ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych a relax. V blízkosti sa nachádzajú cyklotrasy, turistické chodníky a prírodné rezervácie, ktoré sú ideálne na výlety a trávenie voľného času v prírode.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 159 000€,-/celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1500 m²
Zastavaná plocha150 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Postavené ztehla
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky