ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 4 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, VEĽKÝ MEDER

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
90 m²
4
4
úplne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
119.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

813x zobrazená v zozname / 100x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj veľkometrážny 4-izbový byt vo výbornej lokalite v meste Veľký Meder, len pár krokov od centra.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Byt pozostáva zo štyroch priestranných izieb, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Moderné dispozičné riešenie umožňuje flexibilné využitie miestností, čo vytvára ideálne podmienky pre rodinný život.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha bytu je 90 m². Táto veľkorysá rozloha poskytuje komfortné bývanie, ktoré zahŕňa aj balkón a pivnicu. Všetky izby sú prakticky a vkusne zariadené, čo zvyšuje komfort bývania.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020. Bola použitá kvalitná keramická dlažba v kuchyni, kúpeľni, toalete a na balkóne, zatiaľ čo v izbách a na chodbe sú vysokokvalitné laminátové parkety. Plastové okná s vnútornými a vonkajšími roletami a moderné bodové osvetlenie dotvárajú celkový moderný dojem.

•KÚRENIE


Byt je vybavený cirkulačným kúrením, ktoré zaisťuje rovnomerné rozdelenie tepla v celom byte. Mesačné náklady na energie vrátane fondu, elektriny a internetu sú približne 200EUR pre štvorčlennú rodinu, čo robí byt veľmi ekonomicky výhodným.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je napojený na všetky inžinierske siete a predáva sa kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi, ktoré sú súčasťou ceny. Kúpeľňa je vybavená vaňou a samostatnou toaletou, čo prispieva k praktickosti bývania. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom na parkovacích miestach vyhradených pre rezidentov.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Byt sa nachádza v pokojnej lokalite v blízkosti centra Veľkého Mederu. Všetky dôležité inštitúcie ako mestský úrad, pošta, banky, maloobchodné predajne a čerpacia stanica sú vzdialené len niekoľko minút chôdze od bytu. Mesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, obchodov a knižnice.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Veľký Meder je známe turistické centrum s obľúbeným termálnym kúpaliskom Thermal Corvinus, ktoré je vzdialené len krátku cestu od bytu. Okrem toho sa v meste nachádzajú cyklotrasy a rozmanité možnosti rekreácie, ktoré poskytujú ideálne podmienky pre aktívny oddych.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena bytu je 119.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Poschodie4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky