Ponúka 4 izbový byt - 75 m² v Dunajskej Strede

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
75 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
116.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

40449x zobrazená v zozname / 2851x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka zrekonštruovaný 4 izbový byt - 75 m², v Dunajskej Strede.

Dispozícia bytu: predsieň, kuchyňa, balkón, obývacia izba, 3 izby, chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou.

Byt prešiel v roku 2023 kompletnou rekonštrukciou. Má nové elektrické rozvody vrátane ističov a taktiež nové rozvody vody. Do každej spálne boli zavedené rozvody internetu. Rozloha bytu je 75m².

Nachádza sa na 2. poschodí.



K bytu prislúcha aj pivnica na prízemí bytového domu. Bytový dom je zabezpečený kamerami a vchod je na čip.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=5FuYbex7Mkj

Dunajská Streda je okresné mesto okresu Dunajská Streda na južnom Slovensku ležiace v Trnavskom kraji na Podunajskej nížine. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V Dunajskej Strede sa nachádza aj termálne kúpalisko s akvaparkom a wellness hotel s japonskými kúpeľmi. V septembri sa koná tradičný žitnoostrovský jarmok a mnoho sprievodných podujatí a koncertov. Vzdialenosť od Bratislavy je 35 minút, je možné sa aj napojiť na novú diaľnicu R7.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku75 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky