ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RD V RADOVEJ ZÁSTEVBE, DUN. STREDA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
116 m²
166 m²
1
4
nie
verejný vodovod
áno - 1
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1027x zobrazená v zozname / 158x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj moderný radový rodinný dom v Dunajskej Strede.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom disponuje 4 priestrannými izbami, ktoré poskytujú dostatok miesta pre celú rodinu. Izby sú navrhnuté s ohľadom na praktickosť a komfort, aby sa v nich každý cítil pohodlne.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha domu je 116 m², čo vytvára veľkorysý priestor pre každodenný život. Dvojpodlažné usporiadanie ponúka flexibilitu, kde obytné miestnosti sú elegantne oddelené od spálňovej časti, čím sa zvyšuje súkromie a pohodlie.

•POZEMOK


K domu patrí terasa o veľkosti 21,7 m², ktorá môže slúžiť ako priestor na vonkajšie posedenie či záhradné aktivity. Parkovanie je zabezpečené pred domom, kde je vyhradené parkovacie miesto.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom je novostavbou z roku 2023 a je postavený z kvalitnej tehly. Je navrhnutý v modernom štýle a spĺňa všetky súčasné štandardy bývania. Interiér je vybavený na plný štandard, vrátane kompletnej kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi.

•KÚRENIE


V dome je zavedená výhradne elektrina, ktorá slúži na všetky energetické potreby vrátane kúrenia, teplej vody a varenia.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na elektrickú energiu, pričom využíva výhradne elektrické riešenia pre všetky aspekty bývania. Dom je súčasťou novovybudovanej radovej výstavby, čo zaručuje modernú infraštruktúru a pohodlné bývanie v novej časti Dunajskej Stredy.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dunajská Streda je dynamicky sa rozvíjajúce mesto, ktoré poskytuje vynikajúcu infraštruktúru a širokú škálu služieb pre svojich obyvateľov. Novovybudovaná oblasť, kde sa dom nachádza, ponúka tiché a bezpečné prostredie, pričom mestské centrum je ľahko dostupné autom alebo verejnou dopravou.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena domu je 190.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku166 m²
Zastavaná plocha138 m²
Úžitková plocha116 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky