ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 4-IZBOVÝ RD V TICHEJ LOKALITE, DOLNÝ BAR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dolný Bar
106.6 m²
974 m²
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
400.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

850x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj nadštandardný 4-izbový rodinný dom v tichej lokalite obce Dolný Bar, situovaný na priestrannom pozemku o výmere 974 m².

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom disponuje 4 izbami, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre celú rodinu. Obytná plocha domu je 106,60 m², čo zabezpečuje ideálny rozmer pre denný aj nočný komfort. Izby sú priestranné a vzdušné, ideálne na relaxáciu a každodenný život.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha domu je 198,22 m², čo zahŕňa aj praktické priestory ako dvojgaráž a ďalšie úložné priestory.

•POZEMOK


K domu patrí veľkorysý pozemok o výmere 974 m². Súčasťou je aj terasa, ktorá je ideálna na vonkajšie posedenia a grilovanie.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom je 5-ročná novostavba, ktorá je v perfektnom stave a pripravená na okamžité nasťahovanie. Predáva sa plne zariadený.

•KÚRENIE


Dom je vybavený elektrickým kúrením, doplneným o štýlový krb. K dispozícii je možnosť regulácie teploty v každej miestnosti zvlášť, čo zaručuje maximálnu efektivitu a pohodlie. Dom je navyše vybavený klimatizáciou, čo prispieva k pohodliu aj počas horúcich letných mesiacov.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Všetky potrebné inžinierske siete sú zavedené, vrátane kanalizácie, mestského vodovodu a elektrickej energie. Plyn nie je zavedený, avšak súčasný vykurovací systém zaručuje komfort a efektivitu.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Obec Dolný Bar je pokojná lokalita, ktorá ponúka príjemné prostredie pre rodinný život, pričom je v blízkosti väčších miest a ich infraštruktúry. Lokalita zabezpečuje tiché a bezpečné bývanie s dobrým spojením do okolitých miest a služieb.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tohto nadštandardného rodinného domu je 400.000€, pričom dohoda o cene je možná.

! FOTO JE LEN ILUSTRAČNÉ !


Fotografie sú k dispozícii na vyžiadanie v RK.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku974 m²
Zastavaná plocha198.22 m²
Úžitková plocha106.6 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky