ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ STARŠÍ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, POTONSKÉ LÚKY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Potônske Lúky
100 m²
808 m²
pôvodný
studňa
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

176x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v Potônskych Lúkach, ktorý je ideálny pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť s väčším pozemkom a možnosťou rekonštrukcie.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom ponúka 5 izieb, ktoré zabezpečujú dostatok priestoru pre rodinné bývanie. Každá miestnosť môže byť upravená podľa individuálnych potrieb budúcich majiteľov.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Zastavaná plocha domu je 100 m², čo predstavuje príjemné bývanie.

•POZEMOK


Rozľahlý pozemok s rozlohou 808 m² ponúka rôzne možnosti využitia, ako je napríklad záhradníčenie, vonkajšie aktivity či vytvorenie oddychových zón. Súčasťou pozemku je aj vedľajšia budova, v ktorej je zavedená elektrina.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom bol postavený v roku 1960 a nachádza sa v pôvodnom stave. Výhodou sú plastové okná a nová strecha, ktoré už boli zrekonštruované. Táto nehnuteľnosť ponúka možnosť kompletného prispôsobenia podľa potrieb nových majiteľov.

•KÚRENIE


V dome sa kúri na tuhé palivo, čo môže byť výhodné pre tých, ktorí preferujú tradičné vykurovacie systémy. Teplá voda je zabezpečená kombinovaným kotlom a bojlerom.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na elektrinu a má vlastnú studňu na zásobovanie vodou. Kanalizácia nie je dostupná, ale k dispozícii je žumpa. Na pozemku sa nachádza aj pivnica.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Obec Potônske Lúky je tichou a pokojnou lokalitou, ideálnou pre tých, ktorí hľadajú únik z rušného mestského života. V obci sa nachádza obecný úrad, potraviny a športové ihrisko, ktoré ponúkajú základnú občiansku vybavenosť. Blízko sú aj ďalšie možnosti pre rekreáciu a voľný čas.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 85.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku808 m²
Zastavaná plocha100 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky