ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 11 IZBOVÝ APARTMÁNOVÝ DOM VHODNÝ NA PODNIKAN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.:
Ulica.: Dunajská
322 m²
878 m²
neuvedené
predaj - Hotely a penzióny
740.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2872x zobrazená v zozname / 164x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj apartmánový dom, ktorý sa nachádza vo Veľkom Mederi na Dunajskej ulici, len kúsok od populárneho termálneho kúpaliska.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Apartmánový dom ponúka 11 jednoizbových apartmánov, z ktorých každý má vlastnú kuchyňu a kúpeľňu s WC. Tieto priestory poskytujú pohodlné a útulné ubytovanie pre hostí, s možnosťou ďalšieho využitia pre rodiny s deťmi alebo jednotlivcov.
Prístup do jednotlivých izieb je zabezpečený z oboch strán budovy drevenými schodmi.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha apartmánového domu je 322 m², s ďalšími 43,4 m² vonkajších chodieb s posedením. Rozdelenie priestoru na tri podlažia (dve nadzemné a jedno podzemné) umožňuje maximálne využiť každý meter štvorcový. Apartmány v suteréne sú ideálne na využitie počas letnej sezóny.

•POZEMOK


Dom sa nachádza na oplotenom pozemku s rozlohou 878 m², ktorý poskytuje dostatok priestoru na rôzne aktivity. Vonkajšie vybavenie zahŕňa altánok, terasu s posedením, záhradnú hojdačku, gril a vínnu pivnicu. Pozemok je navyše prispôsobený rodinám s deťmi, s detským ihriskom, trampolínou, šmýkačkou, pieskoviskom a hojdačkou.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Budova bola postavená a skolaudovaná v roku 2004 a je v plne funkčnom stave. Postavená z tehál a Itongu, s drevenými oknami a kvalitnou podlahovou krytinou z plávajúcej parkety a dlažby. Nehnuteľnosť je okamžite pripravená na prevádzku a nevyžaduje žiadne dodatočné investície.

•KÚRENIE


Kúrenie v budove je zabezpečené plynovým kotlom v kombinácii so solárnymi panelmi, čo poskytuje energeticky efektívne a ekonomicky výhodné riešenie pre celý objekt.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, vody, plynu a kanalizácie. Komplexné technické vybavenie zabezpečuje bezproblémovú prevádzku a komfort pre všetkých hostí. Parkovanie je zabezpečené pre 11 áut

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Nehnuteľnosť sa nachádza v atraktívnej lokalite Veľkého Medera, len 80 m od hlavného vchodu do termálneho kúpaliska Thermal Corvinus. Táto výnimočná poloha zaručuje stály dopyt po ubytovaní a robí z tejto nehnuteľnosti výbornú investičnú príležitosť. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií a rekreačných možností.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Veľký Meder je známy svojím termálnym kúpaliskom, ktoré láka návštevníkov po celý rok. Voda s teplotou 26 - 38 °C má liečivé účinky na pohybový aparát, čo z nehnuteľnosti robí atraktívnu destináciu pre rekreačných aj zdravotných turistov. Blízkosť prírody a možnosť rôznych športových a relaxačných aktivít zvyšujú hodnotu tejto investície.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena apartmánového domu je 740.000,-€ / celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku878 m²
Úžitková plocha322 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky