Na predaj malý kúsok slovenského Toskánska - penzión a rodinný dom.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Okoč
2200 m²
10000 m²
6 + 4
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Hotely a penzióny
1.299.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16093x zobrazená v zozname / 595x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte investičnú príležitosť, ktorá je na prvý pohľad výnimočná a hneď od začiatku Vám prirastie k srdcu? Exkluzivita , jedinečnosť a originalita. To všetko sú prívlastky, ktoré ponúkanej nehnuteľnosti maximálne sedia. Spojte bývanie so zabehnutým podnikaním.

V JOYEL Reality Vám exkluzívne ponúkame na predaj kúsok raja – Žitnoostrovského Toskánska.
Je to rodinné sídlo a penzión. Toto miesto Váš očarí hneď pri vstupe na upravený hektárový pozemok.

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA



Na predaj sú dve nehnuteľnosti. 4 izbový rodinný dom a krásny vidiecky penzión.

Keď raz navštívite toto miesto, chcete sa tam jednoducho znova vrátiť. Je to miesto, ktoré má nezameniteľnú atmosféru. Oáza pokoja, ale nudiť sa tu rozhodne nebudete. Žiaden opis sa nevyrovná obhliadke, ktorú Vám samozrejme radi sprostredkujeme.

Rodinný dom



Rodinný dom je 4 izbový, má rovnako úžasnú atmosféru ako zvyšok penziónu. Je krásne svetlý a vzdušný a zariadený maximálne komfortne. Obývacia izba je srdcom miestnosti, je prepojená s kuchyňou, a je to presne to miesto, kde sa rodina vždy rada stretne. Izby sú slnečné, priestranné , s dostatkom úložných priestorov. Moderne poňatý vidiecky štýl, kde máte stále pocit, že ste na dovolenke. Kúpeľňa a samostatné WC sú zariadené nadčasovo.
Vykurovanie je kombinované, v zime viete využiť aj krb, ktorý Vám nielen ušetrí pár sto eur, ale vyčarí tú pravú atmosféru domova.

Penzión



Penzión a jeho okolie je balzamom na dušu. Miesto krásne na pohľad a príjemné na pocit.
Penzión má k dispozícii 6 priestranných izieb, každá zariadená originálne, štýlovo a v rôznych farebných odtieňoch. Kúpeľňa v každej izbe je samozrejmosťou. Kombinácia dreva, tehly a vidieckeho štýlu sa nachádza v každom kúte a je to presne tá pridaná hodnota, ktorú návštevníci hľadajú. Penzión má svoju stálu klientelu.
Vykurovanie je centrálne, kombinovať ho môžete aj s tuhým palivom. K dispozícii sú všetky inžinierske siete, internet. Pozemok je oplotený.
Objekt je vhodný na usporiadanie svadieb, rodinných osláv, pre všetkých, ktorí hľadajú aktívnu dovolenku ale aj maximálny oddych. Viete tu usporiadať školenia či semináre, športové sústredenia, prepojiť ubytovanie s agroturistikou. Možností, ako s týmto krásnym miestom podnikať, je skutočne mnoho.

Je určený pre cca 60 ľudí. Súčasťou je veľká sála, z ktorej môže byť tanečný parket, alebo slávnostne prestreté stoly, plne vybavená kuchyňa, priestranná a štýlová krytá terasa, kde je k dispozícii gril, kotlík na guláš, vonkajšie posedenie, ohnisko či záhradná hojdačka. Čajovňa a sauna sú Vám k dispozícii, ak chcete relaxovať.
Na svoje si prídu veľkí aj malí. Ak chcete byť aktívnejší, v areáli objektu je tiež detská hojdačka, detský bazén, preliezky, trampolína, šmýkačka s detským ihriskom a pieskoviskom, futbalové ihrisko.

Parkovanie pre hostí je priamo v areáli objektu.


LOKALITA

Poloha predávanej nehnuteľnosti je rovnako ako celý priestor – výnimočná. Na samote, kde Vašich návštevníkov nebude nikto rušiť, avšak všade je blízko. Veľký Meder, kde je známe termálne a veľmi vyhľadávané kúpalisko je vzdialené len 13 km, hrad Kolárovo 17 km. Množstvo cyklotrás v okolí, možnosti vodných športov či agroturistiky.

CENA: 1.299 000,- eur



V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Eva Kováčová, tel.č. , Bc. Lucia Kanišová, tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku10000 m²
Zastavaná plocha1130 m²
Úžitková plocha2200 m²
Počet izieb6 + 4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky