ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RD – DVOJDOM | NOVOSTAVBA , VEĽKÝ M

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
Ulica.: Lajosa Kazinczyho
104 m²
350 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
159.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3830x zobrazená v zozname / 272x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom – dvojdom (novostavba) v meste Veľký Meder.

Rodinný dom sa predáva v stave HOLODOM (predpríprava na klimatizáciu, vonkajšie žalúzie, parkovacie státie pre 2 motorové vozidlá, 2 toalety).

Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 103,9 m2 + terasa o výmere 20 m2. Plocha pozemku je 350 m2.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina, verejný vodovod, odpad je riešený kanalizáciou, kúrenie je elektrické podlahové s možnosťou regulovania termostatmi v každej miestnosti nehnuteľnosti.

Občianske vybavenie mesta Veľký Meder, infraštruktúra: mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka atď…

Dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!

CENA: 159.900€,-/ celkom



CALL CENTRUM – Adél Varga ,

ALL INCLUSIVE REAL Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


– vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
– poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
– poplatky za overenie podpisov u notára,
– doručenie podkladov na kataster,
– asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
– ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

© Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r. o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku350 m²
Úžitková plocha104 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky