ALL INCLUSIVE |NA PREDAJ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM–NOVOSTAVBA , KRÁĽOV BROD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Kráľov Brod
Ulica.: .
96.22 m²
600 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
172.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

749x zobrazená v zozname / 133x zobrazená detailne / 133x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Kráľov Brod. Tento 4-izbový dom je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kvalitne postavený nový domov v krásnej prírodnej lokalite, ďaleko od ruchu mesta, no zároveň s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do blízkych miest.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Tento priestranný rodinný dom disponuje štyrmi izbami, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre celú rodinu. Tri z nich sú samostatné izby o veľkosti 14 m², ideálne pre spálne, detské izby alebo pracovňu. Obývacia izba s otvorenou kuchyňou je srdcom domova a ponúka komfortný priestor o rozlohe 38 m², kde sa rodina môže schádzať a tráviť spoločný čas. Z obývacej izby vedie priamy vstup na priestrannú terasu o veľkosti 25 m², ktorá je ideálna na relaxáciu či rodinné oslavy.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Dom ponúka úžitkovú plochu 96,22 m², ktorá je efektívne rozdelená, aby každý kút domu bol prakticky využitý. Vstupná predsieň o veľkosti 9 m² poskytuje dostatok miesta na odkladanie vecí. Moderná kúpeľňa s WC, sprchovacím kútom a vaňou má rozlohu 10 m², čím zabezpečuje komfort pre každodenné používanie. Celkovo je dispozičné riešenie domu navrhnuté tak, aby bol každý meter štvorcový maximálne využitý.

•POZEMOK


K domu patrí pozemok o rozlohe 600 m², ktorý poskytuje dostatok priestoru pre záhradu, detské ihrisko alebo oddychovú zónu. Rozmery pozemku (šírka 20 m x dĺžka 30 m) umožňujú rôzne možnosti úpravy podľa vašich predstáv, či už ide o záhradné grilovanie, pestovanie zeleniny, alebo vytvorenie zeleného oázu pokoja. Pozemok je kompletne oplotený, čo zabezpečuje súkromie a bezpečnosť pre celú rodinu.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Nehnuteľnosť je novostavba, pripravená na okamžité nasťahovanie. Môžete si vybrať medzi holodomom, kde máte možnosť dokončiť interiér podľa vlastných predstáv, alebo variantom „na kľúč“, kde je dom kompletne dokončený. Kvalitné stavebné materiály, tehlová stavba so zateplením, a moderné technické vybavenie zaručujú vysokú energetickú úspornosť a dlhodobú spokojnosť s bývaním.

•KÚRENIE


Kúrenie v dome je zabezpečené podlahovým systémom na tepelné čerpadlo, čo prináša značné úspory energie, až do dvoch tretín nákladov na elektrinu. Tento ekologický a efektívny systém vytvára komfortné prostredie v celom dome, zároveň šetrí náklady na vykurovanie. Navyše je v dome predpríprava na krb, čo umožňuje dodatočné vytvorenie útulného a teplého domova počas chladných zimných večerov.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky hlavné inžinierske siete vrátane elektriny, verejného vodovodu, a kanalizácie. Pred domom je dostupný aj plyn a optický internet, čo zabezpečuje vysokorýchlostné pripojenie na internet. Naviac, nehnuteľnosť je predpripravená na montáž solárnych panelov, alarmu a kamerového systému, čo zvyšuje bezpečnosť a energetickú sebestačnosť domu. Dažďová kanalizácia je taktiež riešená efektívne, čím prispieva k udržateľnému hospodáreniu s vodou.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Rodinný dom sa nachádza v obci Kráľov Brod, ktorá leží v Podunajskej nížine na ľavobrežnej nive Čiernej vody. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v krásnom prostredí, ale zároveň chcú byť v dostupnej vzdialenosti od väčších miest. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, vrátane pošty, školy, škôlky, kostola a obchodov. Vzdialenosti od väčších miest sú tiež výhodné: Galanta 17 km, Šaľa 16 km, Dunajská Streda 21 km, Trnava 44 km, Nitra 45 km, Bratislava 70 km.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Okolie Kráľovho Brodu ponúka množstvo možností na aktívny oddych a rekreáciu. Krásna nedotknutá príroda v okolí je ideálna na prechádzky, cykloturistiku alebo rybolov. V blízkosti sa nachádzajú aj termálne kúpaliská, kde si môžete oddýchnuť a načerpať novú energiu. Táto lokalita je taktiež ideálna pre milovníkov prírody a pokojného životného štýlu, ktorí zároveň ocenia blízkosť mestských služieb a infraštruktúry.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 172.000 .-€/ celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Úžitková plocha96.22 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky