Na predaj 4 izbový rodinný dom -Novostavba Topoľnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Topoľnica
175 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
235.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9660x zobrazená v zozname / 539x zobrazená detailne / 198x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4 izbový RD-novostavbu, 175 m2 úžitková plocha ,na pozemku 401 m2, v Topoľnici. Dom sa nachádza v novej lokalite Pálovce. Výstavba začala v r.2023 a kolaudácia bola v r.2024. Dom je pripojený na všetky ISO siete a má podlahové vykurovanie s elektrickým tepelným čerpadlom. Predáva sa v stave štandard.

Dispozičné riešenie:


Prízemie: nezastrešená terasa so vstupom do domu, obývacia izba spojená s kuchyňou, kde je predpríprava na kuchynský ostrovček, digestor, klímu; chodba; 1 izba; kúpeľňa so sprchovým kútom; technická miestnosť s WC; schody na poschodie.
1. poschodie: chodba, náprotivné izby 2x, kúpeľňa s vaňou, WC.
Dom má predprípravu na el. žalúzie, klimatizáciu, alarm, kamery, voda aj pred domom.
Energetický certifikát nebol dodaný. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku175 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky