ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ KRÁSNY 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM-NOVOSTAVBU , DUN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Józsefa Hartmanna
160.5 m²
550 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
300.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4603x zobrazená v zozname / 290x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL ponúka na predaj modernú novostavbu 4 izbového priestranného rodinného domu s terasou a záhradou v meste Dunajská Streda na ulici Józsefa Hartmanna.

Dom je v štádiu holodom.


Má polohu s veľmi dobrou dostupnosťou na cestu 63 smerom k diaľnici R7 Bratislava. Pozemok má výmeru 550m2, zatiaľ čo zastavaná plocha predstavuje 160,5 m2.

Nachádza sa v slepej otočnej ulici v strede s malým mestským parkom, obklopený s dvadsiatimi pozemkami. Unikátny formát ulice dodá k bývaniu jedinečný pocit súkromia. Vedľa ulice sú nákupné centrá Mobelix, Jorvik, NAY, Family Center, Kaufland a obchodné centrum MAX a plánuje sa aj McDonald’s.

Tento dom poskytuje pocit tepla, rodinnú atmosféru, je praktický a zároveň útulný.
Je veľmi moderne riešený, otvorený, presvetlený, vzdušný. Do interiéru domu vlieva prirodzenosť, jednoduchosť, emócia a pohodlie. Svojimi vnútornými priestormi uspokojí nároky na bývanie štvorčlennej rodiny.

Úžitková plocha domu je 112m2, zastavaná plocha bez terasy a vstupu 140m2. Konštrukcia domu je z 30 cm brúsenej tehly, je zateplený 15 cm polystyrénom, strecha sedlová väzníková, krytina Terran COPPO Modena náladou stredomoria.

Dispozične je bývanie rozdelené na dennú a nočnú časť.
Obytná časť sa skladá z veľkej priestrannej obývacej izby (27,26m2) s kuchyňou (9,08m2), ktoré tvoria jeden veľký priestor a sú prepojené s krytou terasou (13,11m2). V dome sa nachádzajú ďalšie tri izby (12,34m2/13,45m2/15,12m2) a dve kúpeľne (6,82m2/3,06m2).
Architekt k chodbe (10,92m2) s funkciou hlavnej komunikácie pri jej návrhu pripája spálňu prepojenú s malou, prakticky vybavenou kúpeľnou pre rodičov a dve detské izby. K všetkým trom izbám patrí veľká kúpeľňa. Toto jasné členenie domu umožňuje deťom i rodičom mať svoj vlastný denný režim. Nerušia sa navzájom ani neskoro v noci, ani skoro ráno pri vstávaní. Výhodou dispozičného riešenia je, že prirodzene navádza členov rodiny na stretávanie sa v spoločnej obývacej izbe.

LOKALITA


Dunajská Streda poskytuje priestor na rozmanitú rekreáciu a množstvo športov, nákupy, kultúrne podujatia, mesto ponúka množstvo reštaurácií, celoročne si môžete oddýchnuť aj vo vyhľadávanom Thermalparku s bazénmi a vodnými atrakciami a úžasným wellnesom.

CENA


Cena nehnuteľnosti celkom: 300.000€,-/ celkom

FINANCOVANIE


Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom.

OBHLIADKY


Obhliadky sú možné aj cez víkend !

KONTAKT


CALL CENTRUM – Veronika Konkoly ,

ALL INCLUSIVE REAL Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu. Pomôžeme aj s predajom Vašej nehnuteľnosti! Buďte nároční, sme na to pripravení.

© Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku550 m²
Úžitková plocha160.5 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky