ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ ZREKONŠTRUOVANÝ 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S PIVNI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Matúškovo
Ulica.: .
233 m²
761 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4650x zobrazená v zozname / 276x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj nádherný rodinný dom, ktorý sa nachádza v malebnej obci Matúškovo. Tento impozantný 6-izbový dom je ideálnym miestom pre pohodlný a pokojný rodinný život, s dostatkom priestoru pre každého člena domácnosti.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


POČET IZIEB
Dom disponuje šiestimi priestrannými izbami, ktoré sú rozmiestnené na viacerých podlažiach. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádzajú tri samostatné izby, obývacia izba, moderná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, ako aj dve loggie (predná a zadná). Na prízemí nájdete ďalšie dve samostatné izby, útulnú obývaciu izbu s krbom, plne vybavenú kuchyňu so spajzou, a kúpeľňu s vaňou a samostatné WC.

ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková zastavaná plocha domu je 321,79 m² (vrátane pivnice o výmere 27,61 m²). Bez pivnice je úžitková plocha 294,18 m². Dom bol postavený v roku 1992 a v roku 2017 prešiel rozsiahlymi rekonštrukciami, vrátane nového zateplenia a maľovania.

POZEMOK


Nehnuteľnosť sa nachádza na rozsiahlo upravenom pozemku s výmerou 761 m², z čoho 233 m² je zastavaná plocha a 528 m² tvorí záhrada a trávnik. Na pozemku sa nachádza aj murovaná hospodárska budova s rozlohou 61 m², ktorá je ideálna na uskladnenie záhradného materiálu a náradia. Tento veľký a krásne udržiavaný pozemok ponúka dostatok priestoru na rôzne vonkajšie aktivity, ako sú rodinné grilovačky, záhradníčenie alebo detské hry. Okrem toho, veľká záhrada a trávnik vytvárajú ideálne prostredie na relaxáciu a vonkajšie aktivity.

STAV NEHNUTEĽNOSTI


V roku 2017 bol dom zateplený a dostal novú strechu so zárukou 33 rokov. V roku 2018 bol nainštalovaný nový hliníkový plot s elektrickým ovládaním. Murovaná zimná záhrada poskytuje príjemné prostredie na relaxáciu a oddych.Táto moderná úprava zabezpečuje vysokú úroveň pohodlia a bezpečnosti, pričom súčasné technológie a materiály zabezpečujú dlhú životnosť a nízke náklady na údržbu.

GARÁŽ


K nehnuteľnosti patrí samostatná garáž s rozlohou 19 m². Garáž poskytuje bezpečné parkovanie pre jedno motorové vozidlo. Pred garážou je možné parkovať ďalšie vozidlo na pozemku, pričom na ulici sú k dispozícii ďalšie dve parkovacie miesta, čím sa spolu s garážou poskytujú štyri parkovacie státia.

KÚRENIE


Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, ktorý pravidelne prechádza údržbou, a teplú vodu poskytuje bojler. Dom je vybavený klimatizáciou a moderným alarmovým systémom, ktorý umožňuje flexibilné nastavenie kódovania pre celý dom alebo len pre prízemie.

INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Nehnuteľnosť je napojená na všetky nevyhnutné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody, plynu a kanalizácie, čo zabezpečuje bezproblémovú prevádzku a komfortné bývanie. Dom je vybavený modernou klimatizáciou, ktorá zabezpečuje optimálnu teplotu počas celého roka, a pokročilým alarmovým systémom s flexibilným nastavením kódovania.

Na pozemku sa nachádza nadzemný bazén s ohrevom vody, ktorý má výšku približne 1,32 m a priemer 5 m. Tento bazén je ideálny na osvieženie počas horúcich letných dní a ohrev vody zabezpečuje príjemnú teplotu aj v chladnejších obdobiach.

LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Matúškovo je malebná obec nachádzajúca sa v blízkosti Galanty, ktorá je známa svojou príjemnou atmosférou a výbornou dostupnosťou. Obec ponúka kvalitné životné podmienky s ľahkým prístupom k hlavným cestám a verejnej doprave, čo umožňuje jednoduché cestovanie do okolitých miest a regiónov. V blízkosti sa nachádzajú obchody, školy a zdravotné strediská, ktoré zabezpečujú pohodlné a bezproblémové bývanie. Matúškovo je tiež známe svojím pokojom a príjemným prostredím, ideálnym pre rodinný život. Pre tých, ktorí hľadajú príjemné prostredie s blízkosťou k mestskému životu, je táto lokalita ideálnou voľbou. Rýchle napojenie na hlavné komunikácie zabezpečuje bezproblémové dochádzanie do Dunajskej Stredy a iných významných miest.

BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Okolie Matúškovo je bohaté na možnosti rekreácie a relaxácie. V blízkosti sa nachádzajú termálne kúpaliská, ktoré sú obľúbené medzi miestnymi obyvateľmi aj návštevníkmi z okolia. Obec je obklopená krásnymi prírodnými scenériami, ktoré poskytujú množstvo možností na pešie túry a cyklistické výlety. Okolie je známe svojimi príjemnými parky a rekreačnými zónami, kde si môžete užiť voľný čas s rodinou alebo priateľmi. Pre milovníkov vody sú k dispozícii rybníky a vodné plochy, ideálne na rôzne vodné športy a relaxáciu pri vode. Matúškovo a jeho okolité oblasti ponúkajú vyvážený mix prírody a kultúrnych zážitkov, čo robí tento región atraktívnym pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitné a aktívne voľnočasové aktivity.

CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 250.000 ,-€ / celkom

KONTAKT


CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku761 m²
Úžitková plocha233 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky