Apartim predá útulný 1, 5 izb. bytík v Podunajských Biskupiciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
30 m²
4
2
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
127.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6013x zobrazená v zozname / 212x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

APARTIM s.r.o. predá útulný, zrekonštruovaný a zariadený 1,5 izbový byt v Podunajských Biskupiciach v blízkosti lesoparku.

Byt sa nachádza na 2 podlaží 4 podlažného zrekonštruovaného a zatepleného bytového domu. Má celkovú rozlohu 30 m2. Je bez balkóna.

K bytu patrí pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne domu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli menené rozvody elektriny, vrátane vypínačov a zásuviek zn. Legrand a poistkovej skrine, rozvody vody a odpadu, plastové okná, umývateľné farebné maľovky, interiérové dvere so zárubňami, protipožiarne vchodové dvere, plávajúce podlahy. Kúpeľňa je po staršej rekonštrukcii, teraz bola menená iba sanita (sprchový kút, WC, umývadlo a batérie).


Byt sa predáva s novým zariadením a nábytkom vyrobeným na mieru (tak ako je na fotkách). Nábytok je materiálovo, ako aj štýlovo prepojený, pričom ponúka maximálne množstvo úložného priestoru. Kuchynská linka vyrobená na mieru s dostatkom úložného aj pracovného priestoru je vybavená vstavanými spotrebičmi - teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska a digestor. V chodbe je veľká skriňa na mieru. V obývačke je sedačka, konferenčný stôl, knižnica a komoda na TV. V spálni je posteľ bez matraca a veľká skriňa vyrobená na mieru s dostatočným množstvom úložného priestoru. Osvetlenie v byte zabezpečujú dizajnové svietidlá kombinované s bodovými svetlami a led pásmi.

Obytný dom sa nachádza v kľudnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, s množstvom obchodov a služieb. Blízky lesopark a hrádza poskytujú dostatok športového a oddychového vyžitia ako pre dospelých, tak aj pre najmenších obyvateľov tejto príjemnej lokality. Tiež je tu dobré dopravné spojenie do mesta, obchvat a diaľnicu.


Financovania je možné cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Ak Vás naša ponuka zaujala, chcete viac informácií, alebo dohodnúť obhliadku, volajte:

Kontakt


Juraj Herceg
.

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Úžitková plocha30 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky