Apartim prenajme 2 izb byt v novostavbe Kesselbauer na Námestí 1.mája

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Nám. 1. mája
51 m²
5
3
2
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
850,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6134x zobrazená v zozname / 322x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

Apartim sro prenajme pekný, priestranný a svetlý 2 izbový byt v novostavbe Kesselbauer na Námestí 1.mája v Starom meste pri prezidentskom paláci.

Nachádza sa na 3 podlaží 5 podlažného bytového domu a má rozlohu 51m2. Byt je bez balkóna.

Pozostáva zo vstupnej predsiene, kde sa nachádza veľký zrkadlový rolldor, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, umývadlom a práčkou, priestrannej obývačky opticky spojenou s kuchyňou, v ktorej sa nachádza kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi zn.Electrolux a samostatnej, nepriechodnej spálne s manželskou posteľou a veľkou vstavanou skriňou.

Byt je zariadený a vybavený všetkými zakladnými potrebami k bývaniu.

Má vysoké, takmer 3 metre stropy + vysoké okná, čo zabezpečuje vzdušnosť a kvalitné presvetlenie bytu. V kúpeľni je podlahové vykurovanie.

V byte sa tiž nachádzajú dve nezávislé klimatizácie a aktívne vetranie cez filtre. Aj keď sa byt nachádza nad frekventovanou cestou, má kvalitné trojsklenné okná neprepúšťajúce žiadny hluk z ulice.

Parkovanie je možné v podzemnej garáži priamo pod domom, kde sa dá prenajať parkovacie státie priamo od developera.

V blízkosti je výborná občianska vybavenosť, všetko v pešej dostupnosti do celého centra mesta, zastávky všetkých MHD do 5 minút chôdze, na prízemí je pekáreň, chystajú sa samoobslužné potraviny a jedáleň. Tiež je tu veľmi dobré dopravné spojenie na diaľnicu a obchvat mesta.

Byt je ihneď voľný k nasťahovaniu.



Cena prenájmu je 850,-EUR/mes. + energie 150,-EUR/mes, spolu 1000,-EUR/mes.
Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné, depozit vo výške jedného mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia vo výške 800,-EUR.

Kontakt:


Juraj Herceg

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky