Krátkodobý prenájom – 2i byt, klíma, loggia, Zámocká ul., Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Zámocká
73 m²
5
1
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
990,- € kompletná cena vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

1011x zobrazená v zozname / 79x zobrazená detailne / 79x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na krátkodobý prenájom priestranný, klimatizovaný a kompletne zariadený 2-izbový byt s loggiou v blízkosti bratislavského hradu na Zámockej ulici v Bratislave, mestskej časti Staré Mesto.

Momentálne je byt k dispozícii cca do konca novembra 2024.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70,10 m2 + loggia. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 5-poschodovej staršej novostavbe s výťahom.

Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi – elektrická varná doska, elektrická rúra na pečene, chladnička s mrazničkou, ďalej k dispozícii 2 x pohovka, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, šatníková skriňa na mieru na chodbe, TV prijímač, práčka.

V byte sú elektrické vonkajšie žalúzie a obývacia izba je klimatizovaná.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, priestranná izba s jedálňou a kuchynským kútom, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Z izby sa vychádza na loggiu.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite priamo v historickej časti mesta, pod hradom s pešou dostupnosťou do historického centra alebo k nábrežiu Dunaja. V okolí reštaurácie, kaviarne, potraviny.

Byt je voľný ihneď.



Cena prenájmu predstavuje 990,-€ vrátane poplatkov za energie a internet.


We offer for short-term rent a spacious, air-conditioned and fully furnished 2-room apartment with a loggia near the Bratislava Castle on Zámocká street in Bratislava, the Old Town district.
The apartment is currently available until the end of November 2024.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky